Sokol Býchory – Sokol Krampol 2:7

„Hned v úvodu jsme inkasovali a od toho se odvíjel zbytek první půle. Snažili jsme se o vyrovnání, ale neproměnili jsme několik slibných šancí, a soupeř nás stejně jako v předchozím zápase potrestal z brejku na 0:2. Ještě do konce poločasu se nám však podařilo snížit na rozdíl jedné branky," uvedl vedoucí Býchor Zdeněk Jirkovský.

„Druhou půli jsme začali opět inkasovanou brankou, ale poměrně brzy jsme snížili na 2:3. Bohužel tento stav nevydržel ani minutu a hosté šli opět do dvoubrankového vedení, což nám trochu sebralo vítr z plachet. Hru jsme otevřeli, čehož Krampol dokonale dokázal využít a trestal každou naší chybu. Výsledkem je pro nás trochu krutých 2:7," hlesl Jirkovský.

„Naše hra není zase až tak špatná, ale bohužel v obou dosavadních zápasech jsme udělali řadu naivních chyb a nezvládli jsme oba zápasy po taktické stránce. Dostáváme laciné góly a těžko si vypracováváme šance, které nejsme navíc schopni proměňovat," podotkl Jirkovský.

„Do druhého zápasu sezony jsme nastoupili v hodně okleštěné sestavě, což se na naší hře dost projevilo. Hned zkraje utkání jsme dali branku zásluhou Dvořáka. Na 2:0 zvyšoval v průběhu první půle obránce Biško. Domácí ke konci půle snížili a my mohli děkovat našemu gólmanovi a bídné koncovce Býchor, že jsme první půli vyhráli," uvedl Denis Jeřábek, vedoucí Krampolu.

„Na druhý poločas už se dostavila naše velká opora Ondřej Kesner a na naší hře to bylo hned znát. Především ve spojení se svým bratrem Michalem byli pro obranu domácích velkým nebezpečím. Ondřej Kesner sám dva góly dal a další tři připravil, což nakonec stačilo k tomu, abychom vyhráli rozdílem pěti branek. Druhý poločas už byl z naší strany o trochu lepší, přesto to nebylo zdaleka ideální. Vytvořili jsme si více brankových šancí než v první půli a také už jsme Býchory nepouštěli do tolika jasných možností," zhodnotil druhý poločas Jeřábek.

„Domácí se dobře pohybovali a také dobře napadali. My neměli takový klid v rozehrávce, což vedlo k tomu, že zejména v první půli naše hra nestála za nic. Absence řady našich hráčů se projevila na naší hře, naštěstí ne na výsledku utkání. Ten je pro domácí futsalisty, vzhledem k průběhu duelu, krutý," zakončil vedoucí Sokolu Krampol.

Branky: Zach, Chadraba – Biško 3, O. Kesner 2, Dvořák, Jeřábek.  Poločas: 1:2. Býchory: J. Černý – Hartig, Mojžíš, Jirkovský, Chlumský,  Klimeš – Vyhnánek, Zach, Chadraba, Funda. Krampol: O. Černý – Biško, Macek, Kubizňák, M. Kesner – Seifert, Dvořák, O. Kesner, Jeřábek.

Startip Řečany – Válec Jestřabí Lhota 9:5

„Celý zápas se odehrával pod naší taktovkou. Soupeř nás dokázal akorát jednou vystrašit, když se mu povedlo srovnat z 0:2 na 2:2. Za stavu 6:2 pro nás jsme dali šanci hráčovi z širšího kádru, který se hned uvedl gólem. Jinak se hrál  oboustranně útočný futsal s mnoha šancemi na obou stranách, takže pro diváky to musel být pohledný zápas," uvedl vedoucí Startipu Lukáš Hostinský.

„Tak jako minulý rok jsme měli problémy se složením mužstva, protože nebyl konec podzimní části velkého fotbalu a někteří naši hráči měli rozlučku. Tak nás nakonec bylo šest i s brankářem a chlapcům v poli chci poděkovat za poctivý výkon. První poločas se domácí ujali vedení 2:0, které jsme však srovnali na 2:2 a po dvou velkých šancích jsme mohli jít i do vedení, ale platilo – nedáš , dostaneš a tak poločas skončil 3:2 pro domácí. Ve druhém poločase už se projevilo, že domácí střídají kompletní čtyřky a nám rychle docházely síly. Ještě jsme dokázali korigovat výsledek, ale vítězství domácích bylo zasloužené," uznal vedoucí Jestřabí Lhoty Petr Kureš.

Branky: Živný 3, Hostinský 2, Rozsévač 2, Bank, Matějka – Krupka 2, Jelínek 2, L. Týma. Poločas: 3:2. Startip: Moravec – Hostinský, Pozler, Tichý – Bank, Živný, Rozsévač, Matějka. Jestřabí Lhota: Jansa – Jelínek, Krajíček, L. Týma, Mojžíš, Krupka.

Stylerz Pečky – AC Tulipán Chvaletice 0:12

„Pečky nastoupily k zápasu v pouhých šesti členech kádru a bez futsalového míče, což značně ovlivnilo celý zápas. Náš tým ukazoval soupeři svojí kvalitu a zkušenosti, které v prvních pěti minutách korunoval dvěma brankami po krásných střelách útočníků. Poté se k dvěma vážným akcím dostali domácí, vždy ale ztroskotali na brankáři Cincibusovi. Po těchto akcích jsme opět udeřili my a ve 12. minutě jsme vedli 4:0. Od této chvíle jsme byli pánem na hřišti a do poločasu zvýšili na poločasový výsledek 0:5. V druhém poločase jsme hráli na krásu a po mnoha hezkých akcích většinou skórovali do prázdné branky. Domácí si nevytvořili žádnou vážnější akci. Na každé straně se kopala jedna penalta, ale ani jedna nebyla proměněna. Naše vítězství mohlo být daleko vyšší," konstatoval trenér Tulipánu Jan Brunclík.

Branky: Vohralík 3, Pelant 3, Novotný 3, Kosprt 2, Mařata. Poločas: 0:5. Pečky: Kočí – Korec, Slabý, Bohata, Kubát, Shelemba. Chvaletice: Cincibus – Novotný, F. Doležal, Jos. Pelant, Kosprt – Vohralík, Wiesner, Mařata, Hataš – Melicher, Molnár.

Real Vodárna – Věšák Butabi 4:10

„Mužstvo Butabi od začátku utkání diktovalo tempo hry. My se prakticky nedostali pořádně k balonu, proto také první poločas skončil rozdílem třídy. Druhý poločas byl také v režii Butabi, ale se snažili být rovnocenným soupeřem. Výsledek částečně upravil čtyřgólový Jansta," uvedl vedoucí Vodárny Jiří Gač.

„Ve druhém utkání, i přes absenci dvou hráčů základní sestavy, jsme dokázali zvítězit. S čímž jsme samozřejmě spokojeni a v prvním poločase nám naše taktika, díky zodpovědnému bránění a kombinační hře vyšla, díky čemuž jsme na konci první půle vedli 6:0. Ve druhém poločase jsme v obraně polevili a díky přílišnému stržení útočnou hrou, jsme inkasovali čtyři zbytečné góly, čemuž se musíme v příštích zápasech vyvarovat. S třemi body jsme spokojeni a děkujeme fanouškům za podporu, které si samozřejmě vážíme," řekl brankář Butabi   Milan „Kočka" Dřízhal.

Branky: Jansta 4 – Zajíc 2, Lev 2, Nedbal 2, Malý 2, Brdíčko, Křelina. Poločas: 0:6. Real: Kulhánek – Novotný, Sklenařík, Horák, Mráček – Kukal, Jansta, Patočka, Flos, Franko. Butabi: Dřízhal – Křelina, Zajíc, Nedbal, Lev, Malý, Brdíčko,Vaňkát.

Pořadí: 1. FC Věšák Butabi 6 bodů, 2. Krampol 6, 3. AC Tulipán 3, 4. Startip  3, 5. Real Vodárna 3, 6. Válec 0, 7. Býchory 0, 8. Stylerz 0.