Řečany – Butabi 1:5

„Pro nás v netradičních ranních hodinách jsme vyrazili k mistrovskému zápasu do přeloučské haly. Díky příchodu dvou nových tváří Václava Kopáčka a Aleše Moravce jsme se konečně sešli v hojnějším počtu," potěšilo střelce jednoho gólu Věšáku Jakuba Kovaříka.

„Do zápasu jsme vstoupili aktivně, a to se také odrazilo na poločasovém skóre. Vedli jsme 3:0, když jednu z branek vstřelil po signálu z rohu i gólman Lukáš Křelina. O přestávce panovala spokojenost s předváděnou hrou i výsledkem. Nechtěli jsme usnout na vavřínech a ještě nějaké góly přidat, bohužel jsme nechytli začátek druhého poločasu a soupeři se podařilo snížit na 1:3. Poté nám zkomplikovalo situaci vyloučení Lukáše Šindeláře, museli jsme si poradit s přesilovou hrou domácích, kterou jsme ale nakonec přečkali bez inkasované branky. Poté se nám ještě podařilo přidat další dvě branky a dokráčet si tak pro vítězství 5:1. Myslím, že celý zápas jsme po taktické stránce zvládli a celou dobu kontrolovali výsledek," dodal Kovařík.

Branky: Živný – Šindelář, Libor Křelina, Lukáš Křelina, Kovařík, Hruška. Poločas: 0:3.
Butabi: Lukáš Křelina – Hruška, Kopáček, Kovařík, Libor Křelina, Šindelář, Teslík, Moravec, Vaňkát, Zajíc.

Nučice – Přelouč 3:6

„V zápase jsme postrádali klasického gólmana, a tak musel zaskočit Marek Šulc na neobvyklé pozici. Díky své mrštnosti zachytal velmi dobře, i když nám zase chyběl v poli," uvedl hrající vedoucí Nučic Jan Vedral.

„Celý zápas byl vyrovnaný a my dotahovali skóre. Prohrávali jsme o jednu branku 2:3 a tlačili se do vyrovnání, Přelouč však zvýšila na 2:4, vzápětí ale Pačes snížil na 3:4, zbývaly poslední dvě minuty a my vše vrhli do útoku. Soupeř nás však do šance již nepustil a naopak dvěma brankami v závěru rozhodl utkání. Škoda, že se 90 vteřin před koncem rozhodčí báli písknou šestý faul proti Přelouči, jenž by znamenal penaltu, která mohla zápas zremizovat," litoval Vedral.

Branky: Pačes 2, Vedral – Janecký 3, Sůra 2, Rokyta. Poločas: 0:1.
Nučice: Šulc – J. Hervert, Chromý, Jelínek, Kubalík, Miňovský, Pačes, Vedral, Nevšímal.

Borky liga – Krampol 8:3

„V utkání proti Krampolu jsme chtěli navázat na předchozí vítězství. Konečně jsme měli více hráčů na střídání, což prospělo i naší ofenzivní hře. V průběhu celého utkání se projevovala naše herní kvalita a odměnou nám bylo osm vstřelených branek. Soupeři děkujeme za fér utkání a přejeme jim hodně zdaru do dalších zápasů," řekl brankář Borky ligy Marek Cimpl.

„Abychom v tomto utkání měli šanci získat nějaké body, tak bych především já jako brankář musel předvést lepší výkon. Dále jsme nebyli schopni trefovat branku soupeře, takže brankář Cimpl ani neměl moc práce. Borky liga je pro mne horkým favoritem na titul. Ve svém středu mají Lukáše Slezáka, který jim dělá hru a i v tomto utkání dominoval. Navíc okolo něj mají další šikovné kluky v čele s Matesem Linhartem. Nám by se opravdu muselo vše sejít, abychom je porazili," podotkl hrající vedoucí Krampolu Denis Jeřábek.

„Hned na začátku zápasu jsme prakticky z každé šance domácích inkasovali. Borky liga si tak vytvořila pohodlný náskok, který si v poklidu hlídala. My drželi míč, ale do dobře zformované obrany jsme se těžko dostávali. Domácí po zisku míče vyráželi do rychlých brejků. Soupeři gratulujeme k zisku tří bodů," dodal Jeřábek.

Branky: Puk 2, Teplý 2, Hanuš, Hradílek, Tafel, Slezák – Hošek 2, Biško. Poločas: 5:2.
Borky liga: Cimpl – Hanuš, Hradílek, Linhart, Puk, Slezák, Tafel, Teplý.
Krampol: Jeřábek – Biško, Dvořák, Hošek, M. Kedršt, P. Kedršt, Trojan, Macek.

Pořadí: Borky liga 9 bodů, 2. Věšák Butabi 6, 3. Přelouč 4, 4. Řečany 3, 5. Chvaletice 3, 6. Krampol 1, 7. Nučice 0.
Program 4. kola, sobota: Chvaletice – Nučice (16), Přelouč – Borky liga (18), Krampol – Řečany (20, Stap bar), Butabi – volno.