„V jednom z osobních automobilů se nacházela zaklíněná řidička, kterou hasiči vyprostili za pomoci hydraulického vyprošťovacího zařízení a následně ji předali do péče posádce zdravotnické záchranné služby. Druhou zraněnou osobu vyprošťovat nutné nebylo," uvedl Petr Svoboda, mluvčí Hasičů záchranného sboru Středočeského kraje.

Vzhledem k tomu, že zranění vyproštěné ženy bylo vážnějšího charakteru, byl na místo vyslán také vrtulník Letecké záchranné služby Policie ČR, který pacientku transportoval do jedné z pražských nemocnic. Druhá osoba byla odvezena sanitním vozidlem do kolínské nemocnice.

„Hasiči na místě dále provedli protipožární opatření na vozidlech, sanaci vozovky od uniklých provozních kapalin a nasvícení místa nehody pro potřeby dopravní policie. Po zadokumentování nehody pomohli s odstraněním havarovaných vozidel a uklidili vozovku," dodal Petr Svoboda.

Požár dílny a prodejny motocyklů ve Vítězově.
Na Kolínsku došlo ke dvěma požárům ve stejnou dobu, hořel motoservis i garáž
Děti ze 3. základní školy z Kolína společně procházely obchodní centrum Futurum a dohlížely na bezpečnost a prevenci při předvánočních krádežích.
Děti kontrolovaly bezpečnost v obchodním centru