To však stále ještě není všechno. „Na návštěvníky čeká tombola o dárky," láká zpěvák a pořadatel akce Josef IX. Podle jeho slov lidé zakoupením tomboly také přispějí na babyboxy, které zachraňují životy čerstvě narozeným miminkům.

Záštitu nad benefiční akcí, která pomáhá projektu Ludvíka Hesse, převzal starosta obce Radim Martin Sýkora.

Jak již bylo řečeno do Radimi zavítá kromě domácího Josefa IX. s kapelou Mina také známý zpěvák Jakub Smolík, který si společně s publikem zanotuje své nezapomenutelné hity jako Říkej mi táto nebo Jen blázen žárlí. Oblíbený hudebník nevystoupí v Radimi sám, ale společně s kapelou Zlatý Paroháči.

Speciálním hostem večera bude Kamila Nývltová, mladá hudební naděje, která svou kariéru nastartovala v televizní hudební soutěži. V současné době ji můžete spatřit například v muzikálech, ale vydala také vlastní sólové album. Do repertoáru mladé zpěvačky patří mimo jiné muzikálové, sváteční, soul-popové a vánoční písně.

Na samotný benefiční koncert naváže taneční zábava. Na radimském pódiu zpříjemní poslední část večera lokální a všem dobře známá kapela Telegraf v čele s Petrem Bašusem.

Hudební akce s charitativním podtextem se uskuteční v sále kulturního domu v Radimi již dnes večer. Vstup do sálu bude otevřený od 19.00 hodin, začátek je naplánovaný na 20.00 hodin.