Tentokrát však letitý doprovodný orchestr Golem vyměnila za čtyřčlennou rockovou kapelu Amsterdam. A dobře udělala, i známé popové písničky zněly najednou jako rockové balady, o písničkách z dílny Oty Petřiny a Zdeňka Rytíře, které zpěvačku proslavily, ani nemluvě.

Koncert otevřela právě ta nejstarší a nejslavnější Motorest ze stejnojmenné debutové desky, nechyběla ani další tvrdá a titulní druhé desky Exploduj! či ta, která dala jméno třetí gramofonové desce - Já & My.

Na své si ale přišly i křehké duše v publiku, na skladby Moje malá premiéra, A víc mě nečekej a Vzpomínky se baskytarista a sólový kytarista ujali akustických kytar a Petra Janů je odzpívala vsedě na barové židli, stejně ale zněly rockově.

Petra Janů neztrácela čas zbytečnými řečmi nebo uváděním písniček, sázela jednu pecku za druhou, nechyběly hity jako Nelituj, Říkej mi, či Už nejsem volná, písnička Pár slov z repertoáru Cher koncert ukončila. Potlesk fanoušků pak zpěvačku vrátil ještě na rokenrol To máme mládež a zcela poslední Má pouť. „Je hodně náročná, po té už bych vám nic neřekla, takže děkuji moc, bylo mi tu s vámi moc hezky," rozloučila se a odměnou jí byl závěrečný potlesk sálu ve stoje.

Za pár desítek minut přišla mezi fanoušky, aby rozdala autogramy a se zájemci se vyfotila. „Byl jsem nadšený, Petra se obklopila perfektními muzikanty a i popové rádiové hity najednou zněly zcela jinak," shodla se většina odcházejících fanoušků.

Čtěte také: TIP NA VÍKEND: Pobavte se na masopustu