„Nemůže vůbec mluvit, je jí fakt hodně špatně, zítra máme vyprodané divadelní představení v Čáslavi, a to jsme museli přeložit,“ omlouval hereckou partnerku Martin Zounar.

Zábava více jak hodinového programu tak zůstala na něm. Od seriálových zážitků, kde citoval i Martinu Randovou, se dostal ke vzpomínkám na studentské i vojenské časy, stejně jako na zážitky z prvního představení v Národním divadle, výbuchy smíchu pak vzbudila historka líčící jeho úraz na intimním místě.

Končilo se opět televizním seriálem. „Teď dostanu nevlastního bratra, Roma, kterého hraje Zdeněk Godla, který se proslavil nedávnou sérií Most! Už se to ví, tak to můžu klidně říct,“ naladil televizní diváky v závěru večera Martin Zounar, který pak už nedošel ani do šatny a hned se zájemcům podepisoval a fotil se s nimi. Společnost mu po celou dobu dělala fenka dogy řečená Limpy, která se při představení klidně procházela mezi diváky, až když začala nadměrně slintat, povolal ji páníček na pódium.

Žáci 5. základní školy v Kolíně se zúčastnili Etwinningového projektu Garden Full Of Butterflies, neboli Zahrada plná motýlů.
Děti z kolínské 5. základní školy poslaly motýly do celé Evropy
Technická závada baterie způsobila v prodejně elektrokol v Nehvizdech škodu za dva miliony korun.
Prodejna elektrokol vyhořela kvůli porouchané baterii
Ilustrační foto
Vítr kácel stromy a trhal plechy ze střech