Kapela KriminalRoman slaví pět let od založení

Kolín – Kapela KriminalRoman slaví v pátek 26. května na den přesně pět let od prvního koncertu. A oslava bude samozřejmě dalším koncertem v řadě.Začne v 18 hodin v Cihelně. Kromě kolínské rockové kapely přijedou také Evil Buddhist and the Cyclop Apes z Prahy. Kromě oslav pětiletého výročí půjde také o stý živý koncert kapely.

Klub Céčko je pro veřejnost uzavřený kvůli Hře proti AIDS

Kolín – Otevřený klub Céčko je až do 26. května uzavřený pro veřejnost. Důvodem je konání akce nazvané Hrou proti AIDS. Jde o interaktivní hru zaměřenou na prevenci nechtěných těhotenství a sexuálně přenosných infekcí, včetně HIV. Akce se každoročně účastní žáci 8. a 9. tříd z kolínského okresu.

Žáci zahrají Mamma Mia

Pečky – Muzikál Mamma Mia v podání žáků základní umělecké školy v Pečkách můžete vidět již ve středu 24. května od 18 hodin v sále umělecké školy.

Dražba pro Josefa
Benefiční dražba pomůže Domovu sv. Josefa

Divadlo uvede Čtyři sestry

Kolín – Kolínské divadlo uvede dnes večer hru Čtyři sestry. Bláznivá komedie Patrika Hartla vypráví o tom, že je zábavnější prožít život s rodinou než bez ní, i když si pořádně lezete na nervy. Kolínští měli o představení velký zájem, již je vyprodané.

Po soutěži se chystá zábava

Výžerky – Sbor dobrovolných hasičů Výžerky zve příznivce požárního sportu na okrskovou soutěž. Ta je naplánovaná na sobotu 27. května od 13 hodin. Od 19 hodin je potom naplánovaná večerní zábava.

Krymlovští oslaví máje

Krymlov – Na májovou besedu, scénku s popravou krále, bohaté pohoštění a večerní zábavu se mohou těšit ti, kteří zavítají v sobotu 27. května na Staročeské máje do Krymlova. Akce začíná v 15 hodin na návsi.

Ilustrační foto.
Český Brod B bral v derby všechny body

Beseda finančně podpoří handicapovaného Zdeňka

Kolín – Cestovatelská beseda zaštítěná Kontem Bariéry se uskuteční ve čtvrtek 25. května od 19 hodin se v Městském společenském domě v Kolíně. Cestovatel Peter Chalupianský bude vyprávět o Jižní Koreji, ale zmíní i výlety na Filipíny a do Japonska. Po skončení přednášky mají návštěvníci možnost v rámci dobrovolného vstupného podpořit příspěvkem do zapečetěné kasičky Konta Bariéry handicapovaného Zdeňka.

V černokosteleckém pivovaru bude pršet

Kostelec n. Č. l. – Občanské sdružení Asanace pořádá představení 34 mm srážek na hlavě Roberta McKenny. Koná se v pátek 26. května od 19.30 hodin v černokosteleckém pivovaru. Vstupenky budou k dostání v místě konání dvě hodiny před začátkem představení.

Kouřim zve na kuličkiádu

Kouřim – Již třináctý ročník kuličkiády se uskuteční v pátek 26. května od 16 hodin v městském parku. Kuličky budou v parku volně k dispozici všem příchozím.

V Krychnově se sejdou rodáci a oslaví vznik obce

Krychnov – Krychnovští chystají sraz rodáků, který se uskuteční u příležitosti oslav 25 let samostatné obce. Oslavy jsou naplánované na sobotu 3. června a začnou ve 13 hodin u budovy obecního úřadu.

Loňským vítězem Vesnice roku se stala obec Lípa na Havlíčkobrodsku.
Vesnice v kraji se uchází o titul, Kolínsko ale chybí