V rámci festivalu zahraje Roxor a Blue Bucks

Tři Dvory – Koupaliště ožije ve čtvrtek 20. července, kdy zde začne hudební festival. Ve čtvrtek zahrají kapely Roxor a Blue Bucks. V pátek program začne kapela Kazisvět. Fanoušci během víkendu uslyší skupiny Knives To Gunfiht, Poppy Seed Grinder, Top Sekret, Hellocausator, Through the Disaster, Aniem Torment, Elysium, Malignant Tumor, Coldblooded Fish nebo Epicardiectomy. V našlapaném line – upu, který končí v neděli po 1 hodině v noci, je také spousta dalších zajímavých kapel. 

Náměstí zaplní hudební nadšenci, uslyší Mišíka

Kolín – Druhý koncert v rámci Kolínského kulturního léta se uskuteční v neděli na Karlově náměstí. Koncertu Vladimíra Mišíka a ETC bude předcházet vystoupení pražské hudební skupiny s bluesovými kořeny. V roli předkapely se představí Jamie Marshall a The Amplified Acoustic. Program začíná v 18 hodin.

Barvy léta Poděbrady - večer první
Kam za letní zábavou?

Setkejte se s přírodou

Poděbrady – Ekocentrum Huslík připravilo program Setkání s přírodou Přírodní repelent. V úterý 18. července od 17.30 hodin. „Společně budeme vařit, ochutnávat a zkoušet to, co příroda nabízí,“ uvedla Marta Bryndová.

Lysá hostí finále soutěže

Lysá nad Labem – V rámci výstavy Květy 2017 se dnes na výstavišti uskuteční finále celostátní soutěže floristů „Staň se hvězdou floristiky“. Návštěvníci budou mít mimořádnou možnost porovnat, jaké jsou a budou trendy v aranžování květin. Ve finálovém klání se představí nejlepší floristé, kteří se do finále probojovali z krajských a zemských kol. Letos dostanou soutěžící ve všech kategoriích dva úkoly s tematikou „Kousek ráje“. V prvním úkolu budou vytvářet z lučních a letních květů kytici pro Evu a ve druhém věnec z ráje. 

Ve Lhotě zahraje Tetovanka

Jestřabí Lhota – Hudební podvečer se koná zítra před restaurací Kulturní dům v Jestřábí Lhotě. Hrát bude skupina Tetovanka. Začátek je naplánovaný na 17 hodin.

Otto Placht se oženil s indiánkou, s níž má tři děti, žije a tvoří v peruánské džungli.
Na výstavě Čecha žijícího v Peru zněly skladby tuzemského Peruánce