Kolínské kino uvede Masaryka již dnes

Kolín – Již dnes uvede kolínské kino film Masaryk, který ovládl České lvy za rok 2016. Diváci, kteří chtějí vidět příběh muže, v jehož srdci bojovala nespoutanost extravagantního umělce s povinností a morálkou úředníka a diplomata, mohou do kina zavítat dnes od 17.30 nebo 19.30 hodin. Kolínské kino film následně promítá až do neděle, vždy v těchto dvou časech.

Děti se mohou těšit na divadlo i vynášení Moreny

Zásmuky – Děti ze zásmucké mateřinky se dnes od 9.00 hodin mohou těšit na divadélko. Uvidí představení nazvané Tři pohádky o Honzovi. Mateřinka kromě této akce chystá také vynášení Moreny, ze kterého udělají dopolední výlet. Přesné datum však ještě není jasné.

Čtěte také: V Kolíně položili další kameny zmizelých

Karneval je věnovaný dětem i dospělým v maskách

Prusice – Prusičtí pořádají maškarní rej. Ten bude věnovaný nejen dětem, ale také dospělým. V maskách by totiž měli dorazit všichni. Chybět nebude hudba ani vyhlášení nejlepší masky z kategorie děti i dospělí. Akce začíná v sobotu 11. března v 15.00 hodin na obecním úřadě.

Užijte si kulturní odpoledne

Nučice – Kulturní hudební odpoledne pro dříve narozené občany, ale také pro příznivce harmoniky každého věku uspořádali Nučičtí v hospodě U Kubelků. Akce je naplánovaná na sobotu 11. března.

Mateřinka má nabitý program

Oleška – Děti z místní mateřinky mají na březen připravený opravdu pestrý program. Dvakrát shlédnou divadelní představení, a to 14. a 28. března vždy od 9.00 hodin. Uvidí představení Zvířátka a Petrovští a Hraběnčiny zlaté papuče. Navíc je čeká Velikonoční keramická dílna, vyhánění zimy ze vsi nebo odemykání studánky. Chybět nebude ani společné tvoření mateřské školy, rodičů a dětí.

Čtěte také: Odbor dopravy bude mít rezervační systém