Kandidáti na krále majálesu prvního ročníku v Kolíně jsou z kolínského gymnázia, Odborné střední školy podnikatelské v Kolíně a také student kutnohorské průmyslovky, který však bydlí v Kolíně.

Hlasovat budete moci také přes internet, a sice pro tyto kandidáty: Tomáš Toms, Ondřej Novák, Michael Coubal a Michala Veselá. „Hlasování přes internet vypustíme se začátkem příštího měsíce, všichni tak budou mít možnost hlasovat pro svého kandidáta či kandidátku, i když ji třeba nestihli podpořit přímo na warm-upu,“ řekla za organizátory Lenka Homolková.

Čtěte také: Kmochův Kolín je za dveřmi, zvaly na něj dva orchestry

První hlasování se však odehrálo přímo v baru. „Tato volba má svého vítěze, je jím Tomáš Toms z gymnázia s vedením o devět hlasů. Toms dokázal nejlíp zmobilizovat svou družinu. Ten správný boj teprve začne! Takže nikdo nemusí věšet hlavu,“ podotkla k hlasování Lenka Homolková.

Kandidáti na krále Kolínského majálesu se představiliZdroj: Deník / Šťástka Jakub

Warm-up znamenal také vystoupení několika kapel, na začátku večera zahráli Vladimir Privulovič a Miloš Privulovič, vystoupily také kapely Ztracený pilot a Purplefox Town, nakonec zahrál DJ St. Jakob.

Obrazem: V Techcentru v Kolíně se konalo zábavné odpoledne

A jak organizátoři akci hodnotí? „Warm up za nás dopadl naprosto báječně - nečekali jsme tak hojnou účast a tak pohodovou a příjemnou atmosféru - máme spočítáno, že se na akci sešlo přes sto lidí, což Hodiny asi hodně dlouho nezažily,“ uvedla.

Ocenila také, že se po půl roce práce na festivalu setkali organizátoři se studenty. „Když vidíte, že se jim líbí, když se něco děje, je to lepší než všechny finanční prémie světa. Jsme teď zkrátka ještě víc namotivovaní udělat Kolínský Majáles co nejlepší, za což jim hrozně děkujeme a neuvěřitelně se na to těšíme!“ ukončila náš rozhovor.

Přečtěte si: Historická kašna bude letos celé léto bez vody, čeká ji oprava