„Dostala jsem lístky k narozeninám a nemůžu se dočkat. Majka jsem si velmi oblíbila a jsem šťastná, že se jeho vystoupení podařilo do Starých lázní získat," těší se na svého oblíbence Pavlína Darebná. „Majk má charisma a jeho songy jsou nesmírně silné," dodala rapperova vášnivá fanynka.

Bratislavský rodák vystoupí v rámci festivalu Crazy dancing, muzika ve Starých lázních posviští od 21 hodin až do sobotní půl šesté ráno. „Doufáme, že se na tenhle mejdan bude dlouho vzpomínat. Je pro všechny, kteří mají rádi velkou party se spoustou tanečních stylů," uvedl DJ Muff z pořádající agentury Mejdan Makers.

Majk Spirit bude hlavní star nabité noci. Třicetiletý rapper, vlastním jménem Michal Dušička, je mimo jiné držitelem ocenění MTV Europe Music Awards v kategorii Best Czech and Slovak Act z roku 2012. O rok dříve se stal objevem ve slovenském Zlatém slavíkovi a získal cenu za nejlepší videoklip roku. Velký respekt zasluhuje také projekt z nahrávacího studia zesnulého Michaela Jacksona. Do studia Westlake se dostal jako jediný Slovák v historii a nahrál tam skladbu Beautiful Dreamer se světoznámou americkou jazzovou zpěvačkou Maysou Leak.

„V rámci svého vystoupení ve Starých lázních představí Majk Spirit všechny známé songy a také nové CD," slíbil další z organizátorů DJ Wendell. „Nenechte si utéct skvělou show k jednomu z nejprodávanějších alb Nový Člověk," vyzývá DJ Wendell.

Kompletní program našlapaného festivalu najdete na www.starelazne.cz. A pokud ještě váháte, Majk Spirit i vám vzkazuje: „Do Kolína se moc těším a věřím, že společně vytvoříme skvělou atmosféru."

Vy můžete být u toho. Stačí, když odpovíte správně na naši soutěžní otázku:

Soutěž o tři základní vstupenky na festival Crazy Dancing ve Starých lázních (dražší vstupenku je možné u vchodu doplatit)

Pokolikáté přijede Majk Spirit vystupovat do Starých lázní?

a) poprvé
b) potřetí
c) popáté

Své tipy posílejte na redakce.kolinsky@denik.cz, do předmětu uveďte „Soutěž Majk Spirit".