Právě Rezkovi patřila první polovina koncertu, kdy se třiasedmdesátiletý zpěvák prošel svými nezapomenutelnými hity a přitom stačil skákat, klekat si či chodit s mikrofonem mezi diváky. „Do Kolína se zase rád kdykoliv vrátím, jste úžasné publikum," poděkoval zpěvák nekonečnému tleskání do rytmu většiny přítomných.

Po přestávce už pódium patřilo Haně Zagorové, která v perfektním nazvučení a za doprovodu až rockového Boom!Bandu Jiřího Dvořáka také samozřejmě zazpívala své největší evergreeny, ty úplně nejslavnější včetně třeba Bludičky Julie či Můj čas z televizního seriálu Sanitka pak v jedné velké směsi.

„Ale jedna nesmí chybět, všichni ji říkají Hrníčky, ale jmenuje se Maluj zase obrázky," uvedla zpěvačka další nezapomenutelný hit. „Jako každá ženská se potřebuji alespoň jednou převléknout, tak představ kapelu a když to nestihnu, tak něco říkej," laškovala s na pódium se navrátivším Petrem Rezkem.

Ten vše splnil do puntíku a když začala hrát muzika a zpěvačka u mikrofonu ještě nebyla, začal zpívat sám ženským hlasem. „Nedělej Zagorku," dokázala si zpěvačka udělat legraci sama ze sebe a následně zazpívali několik duetů.
V průběhu koncertu nechyběly samozřejmě květiny od fanoušků, v závěru se tleskalo několikrát ve stoje a samozřejmě přidávalo. Kdo pár minut vydržel, dočkal se i autogramiády, několik nejrychlejších i společných fotografií.
„Nejsem žádný fanatický fanoušek Hany Zagorové, ale z koncertu jsem byl absolutně nadšený, nikdy bych neřekl, jakým rockovým nářezem ty písničky jsou, což je samozřejmě především dílem perfektních muzikantů z doprovodné kapely," shrnul fanoušek Pavel.