Havlíčkův Brod – Kolín 4:1

Byl to rychlý zápas. Obzvlášť první třetina měla spád, pak už ale bylo vidět, že Kolínští nestačí. A domácí si poměrně jednoduše došli pro vítězství.

První, kdo se v utkání ale radoval z gólu, byli Kozlové. Už v osmé minutě Šafránek dobře zamířil nad vyrážečku a hosté šli do vedení. Chvíli na to je ale sudí poslal do tří a to nevydrželi. Na konci dvojnásobného oslabení se ujala dorážka do prázdné brány – 1:1.

Ve druhém dějství se z gólu radovali pouze Havlíčkobrodští, když si Kozly v polovině zápasu úplně rozebrali a zakončovali do odkryté kasy, a ujali se vedení.

A třetí dvacetiminutovka? To už byla záležitost opravdu jen domácích. Kolínským se nedařilo, v jejich hře byl zmatek a z toho pramenila třetí branka a vlastně i čtvrtá, kdy v brejku tři na dva poslali domácí puk do kolínské branky počtvrté.

„Zápasů je hodně a rychle za sebou a kluci nestačí regenerovat," řekl po zápase trenér Kozlů Jiří Seidl a dodal, že je ale rád, že si jeho svěřenci takové tempo vyzkouší už v přípravě.

Další utkání sehrají hokejisté Kolína již v úterý. Na domácím ledě přivítají v 18 hodin pražskou KoBru. S ní se utkali v úvodu přípravného období a prohráli 1:6. Jak si jim povede v odvetě?

Branky: 11. Třetina (Kondratěv, Duben), 30. Endál (Třetina, Přidal), 46. Chlubna (Vala), 54. Endál (Třetina, Duben) – 8. Šafránek (Morkes, Zumr). Rozhodčí: Kukeně – Blaha, Krejčí. Vyloučení: 7:6, navíc TS za faul Semiráda. Využití: 1:0. Oslabení: 0:0. Diváci: 170. Třetiny: 1:1, 1:0, 2:0.
Kolín: Moravec – Pácal, Hanzl, Skokan, Březina, Barták, Voženílek – Ježek, Semirád, Malý – Zumr, Šafránek, Morkes – Kadlec ml., Kadlec st., Němec – Hlavatý.