Vrchlabí – Kolín 2:5

Na góly obecně se ale muselo čekat dlouho. První branka padla až v pětadvacáté minutě. Pár vteřin po konci kolínského oslabení se ujala dorážka.

Kozlové na to reagovali téměř za deset minut, když Černého nahození na bránu dorazil Jelínek. Do konce třetiny se ale ještě jednou radovali domácí, když po buly se štěstím propadl diskutabilní puk do kolínské brány, a tak si do kabin nesli vedení.

Kozlové se však brzy dostali na kontakt. Ve čtyřiačtyřicáté minutě vystřelil zpoza hráče k tyčce Zajíc – 2:2.

V polovině posledního dějství pak domácím zmrzl úsměv na tvářích úplně. Hráli totiž přesilovku, věřili si na gól. Jenže Pipek vypíchl u modré puk obránci, jel sám a skóroval. Za dalších dvacet sekund ještě v oslabení poslal další puk do vrchlabské brány Panna. Kozlové za půl minuty ve vlastním oslabení otočili zápas a ujali se dvoubrankového vedení.

Vrchlabští se z toho už nedokázali vzpamatovat. A v úplném závěru ještě přidal třešničku na dort Krajňák v přesilovce. Kolín bral výhru 5:2.

Další utkání hrají Kozlové v úterý. Od 18 hodin hostují v Nymburce.

Branky: 25. Svoboda (Klement, Procházka), 37. Novák – 34. Jelínek (Černý), 44. Zajíc (Morkes), 49. Pipek, 50. Panna (Semirád), 59. Krajňák (Zumr). Vyloučení: 9:10, navíc Kadavý (VRC) 10 min ZHK a Klement (VRC) 5+DKU HRUB. Využití: 0:1. Oslabení: 0:2. Třetiny: 0:0, 2:1, 0:4.
Kolín: Sejpal – Hanzl, Zajíc, Voženílek, Skokan, Barták, Horyna – Nedbal, Semirád, Sčotka – Morkes, Zumr, Panna – Pipek, Krajňák, Marvánek – Jelínek, Černý, Březina