Kozlové svého soupeře tak trochu podcenili a od šesté minuty prohrávali. Zumr špatně rozehrál a situaci dva na jednoho domácí proměnili. A pak dál kousali, byli nepříjemní. Kozlové do toho málo bruslili, vytvářeli překombinované situace, a když už měli šanci, nedali.

Vyrovnat nedokázali a naopak inkasovali druhou branku. Do prázdné brány zakončovali domácí v sedmadvacáté minutě.

Stav 2:0 vydržel na světelné tabuli až do 33. minuty. To se Kozlové probudili a snížili. Udělali tlak a důraz před bránou prokázal Veselý. V aktivní hře pokračovali Kozlové ještě v dalších minutách. V pětatřicáté si na dorážku před bránou počkal Hanzl a chvíli na to v přesilovce zápěstím vystřelil k tyčce Veselý – 2:3.

Kozlove se dvě minuty před koncem druhého dějství ujali vedení a už jej nepustili. V poslední části museli ještě ubránit čtrnáct střel a úzko jim bylo při dvou oslabeních na konci utkání, ale vydrželi a těsnou výhru se třemi body odvezli do Kolína.

Branky: 6. Brabec (Bílek, Voříšek), 27. Brabec (Bílek, Voříšek) – 33. Veselý (Semirád, Hanzl), 36. Hanzl (Semirád, Malý), 38. Veselý (Hanzl, Semirád). Rozhodčí: Pokorný – Oudes, Vavruška. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:1. Oslabení: 0:0. Diváci: 315. Třetiny: 1:0, 1:3, 0:0.
Kolín: Moravec – Pácal, Hanzl, Skokan, Voženílek, Barták, Březina – Veselý, Semirád, Malý – Jankovský, Zumr, Ježek – Kadlec ml., Kadlec st., Jelínek – Hlavatý, Navrátil.