Byl to vyrovnaný zápas. Alespoň po dvou třetinách. V té první na trefu Havlíčkova Bodu z dorážky reagoval Procházka v pozici z předbrány. Ve druhém dějství navyšoval Pýcha v brejku. Jeli sice s Malým dva na jednoho, ale Pýcha tak dlouho čekal na ideální přihrávku, až se rozhodl trefit přesně růžek a vymést pavučinky.

Na jeho branku hosté opověděli vyrovnáním z rychlého přechodu. Ale do vedení nešli. Svůj první zápas v kolínském dresu se rozhodl si zpříjemnit Jan Stehlík. Kolínské fanoušky pozdravil hattrikem. Z kruhů trefil zpoza obránce. Pak zužitkoval dobrou práci beků Jelínka a Hanzla, a nakonec v oslabení Kolína po vybojovaném puku a střele Bartáka od modré byl připraven na dorážku.

Kozlové se tím dostali do jednogólové výhody. Protože na tři Stehlíkovy góly dva hostující nestačily. Do prázdné brány pak mohl v poslední minutě upravit na konečných 6:4 Procházka.

Branky: 19. Procházka (Jelínek), 23. Pýcha, 29. Stehlík (Procházka), 42. Stehlík (Hanzl, Jelínek), 48. Stehlík (Barták), 60. Procházka – 15. Matušík (Semrád, Kuchta), 28. Kadlec (Holenda), 29. Plachý (Holenda, Kadlec), 46. Matušík (Pospíchal). Vyloučení: 4:4. Využití: 0:0. Oslabení: 1:0. Třetiny: 1:1, 2:2, 3:1.

Kolín: Martínek O. (od 41. Hermann) – Březina, Pýcha, Hanzl, Jelínek, Havelka, Barták, Krejsa – Zumr, Šafránek, Malý – Procházka, Martínek R., Stehlík – Netušil, Mašín, Kozák – Kysela, Černý.

Ilustrační foto.
Hokejisté Nové Paky potvrdili výhru v Kolíně gólem do prázdné branky