„Za vítězství jsem samozřejmě rád, ale náš výkon nebyl optimální," přiznal trenér Zásmuk Vlastimil Chlád. „Zejména první poločas byl strašný. Kluci mi připadali, že se byli dopoledne někde koupat a leželi na pláži, protože na to se nedalo koukat. Prostě šílený výkon. Po změně stran se to trošku zvedlo a zaplať pánbůh za tři body," oddechl si Vlastimil Chlád.

„Před dnešním zápasem jsme měli problémy se záplavami jak je známo, takže nám odpadly tréninky a hřiště máme pro další zápasy nezpůsobilý, takže jsme nastupovali bez tréninku. Navíc jsme ještě měli prioritu číslo jedna v sobotu, že posílíme B mužstvo zachraňující se v okresním přeboru, takže jsme jim ta pustili řadu hráčů (Slunéčko, Novák, Exner, Čábelka), kteří by jim měli pomoct. Výsledek nevím, jestli byl takový, jaký jsme chtěli (Radim doma prohrála – pozn. red.)," řekl po utkání trenér Radimi Petr Šafránek.

„Jinak co se týká toho dnešního zápasu. Podle mě to bylo vyrovnané. Za nás hráli dva dorostenci, kteří byli prvně na hřišti s A mužstvem. Myslím si, že se vůbec neztratili. V prvním poločase jsme měli dost šancí na to, abychom zápas rozhodli. Ale nedali jsme. Ve druhém poločase nás soupeř již přehrával, my jsme odpadli fyzicky. Ale do poslední chvíle to bylo napínavé a ty dva góly, které jsme dostali v posledních minutách přičítám k tomu, že jsme hráli buď anebo," dodal Petr Šafránek.

Jak šly minuty

7. Zásmuky se osmělily jako první a po pěkné kombinační akci zakončoval Lev vysoko nad.
11. První gól zápasu. Brankář Kubelka se nedohodl se spoluhráčem Kotkem, míče se zmocnil Procházka a pohodlně skóroval – 0:1.
22. Opaření „domácí" mohli inkasovat druhý gól. Hráči Radimi krásně vykombinovali u postranní čáry na hranici velkého vápna. Míč se po ose Havránek – Hrodek – Jirků opět dostal k prvně jmenovanému, Kubelka ale tentokrát svůj tým podržel.
27. O chvíli později byli v akci opět „hosté". Jirků zakombinoval s Procházkou, míče se zmocnil Havránek, jeho pokus ale mířil pouze do míst, kde stál Kubelka.
33. Radim byla neustále při chuti a málem byla odměněna druhým gólem. Po krásném a dlouhém pasu Dittricha mířil pohotově Martiník pouze do tyče.
42. Po dlouhé době se ke slovu přihlásily i Zásmuky. A hned z toho byl gól. Lev našel svého kamaráda Vaňka, ten na hranici vápna zatancoval nad míčem, a když nevěděl co s ním, zkusil vystřelit. Míč si nakonec našel cestu do sítě – 1:1.
44. Zásmuky polity živou vodou mohly vzápětí otočit skóre na svoji stranu. Po centru „Tygra" číhal na zadní tyči Sobotka, v jasné pozici ale trestuhodně netrefil bránu.
56. Čím dál častěji se o slovo hlásili hráči Zásmuk. Lev předvedl pěkný průnik do vápna, dával míč před bránu, Vaňkovi ale chyběly centimetry.
61. Zásmuky se za svoji aktivitu dočkaly. Střídající Lindner našel na vápně Sobotku, který střelou z hranice vápna napálil míč krásně pod břevno. Brankář Výborný se natahoval marně –  2:1.
63. Radim měla dobrou možnost na vyrovnání. Po rohu Volavky vyskočil nejvýš Havránek, jeho pokus ale skončil nad.
65. Na druhé straně se o slovo přihlásil Sobotka, jeho jedovka však jen těsně minula pravou tyčku.
82. Radim měla poslední šanci něco udělat s výsledkem. Havránkovu dobrou střelu ale tečovali hráči Zásmuk mimo dosah Kubelky.
85. Zásmuky přidaly definitivní pojistku. Po spolupráci Lindnera a Vaňka předvedl dravý průnik Lev, který i přesně zakončil – 3:1.

ZÁSMUKY - RADIM 3:1

Branky: 42. Vaněk, 61. Sobotka, 85. Lev – 11. I. Procházka. Rozhodčí: Kinčl. ŽK: Kotek, Lev – Dittrich, Janoušek. Diváci: 70. Poločas: 1:1.
Zásmuky: Kubelka – Kotek, Bečvařík, Čapek, Hemelík – Chábera (87. Krombholz), Benda, Lev, Sobotka – Vaněk, Borovička (46. Lindner).
Radim: Výborný – Vaníček, Baško, Macháček, Dittrich (46. Janoušek) – Martiník, Jirků, Hrodek, Volavka – Havránek, I. Procházka (80. Arnold).