„Stejně jako před týdnem se nám povedl vstup do utkání a hned v první minutě Kasal prostřelil brankáře. Druhou branku přidal Kukal, který dorazil hlavou vyražený míč po zakončení Vlka. Domácí snížili po naší chybě, kdy se nám vrátil odvrácený míč a na penaltě byli dva volní hráči. Naštěstí hned po rozehrávce Kovařík nacentroval před bránu a tam Kukal krásně opět hlavou nedal brankáři šanci. Tak skončil i poločas," popsal klíčové okamžiky první půle trenér Velimi Jiří Ceral.

Pro sportovní fandy: Kolín na mistra opět nevyzrál

„Druhý poločas jsme domácí k ničemu nepustili a zahazovali jednu šanci za druhou. Klid dal až ke konci utkání Hruška, který elegantně přehodil vyběhnutého brankáře," dodal Ceral.

Velim opět vyhrála, nastřílených gólů ale mohlo být víc. A to je to, s čím nebyl trenér spokojený.

„Vzhledem k terénu a počasí je spokojenost s výkonem. Hlavně tři body z venku potěší. Předvedli jsme pěkné akce, ale to zakončení stále není ideální. Zahodíme velké množství tutovek. Pojistka na 4:1 měla přijít dříve a mohli jsme to odehrát v klidu," uzavřel Jiří Ceral.

Branky: 28. Gába – 1. Kasal, 14. a 30. Kukal, 78. Hruška. Rozhodčí: Polák. ŽK: 0:0. Diváci: 50. Poločas: 1:3.
Velim: Svoboda – Kyncl, Hrabal, Hartig, Vlk – Martikán – Kovařík (75. Vácha), Kopáček, Hruška – Kasal (85. Jehlička), Kukal (65. Jansta).

Nenechte si uniknout: Zima prověřila AVE Kolín, nyní přišel na řadu úklid