Velim – Benešov B  0:1

Když už to vypadalo na další domácí remízu, v první minutě dvouminutového nastavení strhli hosté vítězství na svou stranu.

Předcházela tomu sporná situace. Seifert pronikl před branku Benešova a jeho tečovaná střela skončila mimo.  Domácí se dožadovali rohového kopu, rozhodčí nařídila výkop od branky. Hosté rozehráli, podnikli rychlý útok a dosáhli vítězné branky.

„Ztráta Slavíka s Nedbalem po minulém utkání byla znát, ale nedomnívám se, že by byla za  prohrou. Už minule byly ve hře náznaky a okamžiky zlepšení a dnes jsme začali hrát dobře. Bylo to ale vyrovnané, šance jsme měli my, šance měl i soupeř. Po příchodu Hájka jsme měli tlak, řekl bych, že jsme byli více na polovině soupeře, který kontroval nebezpečnými protiútoky. Myslím si, že dnes bylo za prohrou to, že jsme neproměnili šance a nedokázali dát dobrou finální nahrávku. Situace se zlepšila, hráči chodí na trénink, je vidět i pokrok ve hře. Je potřeba vytrvat, určitě přijde i výsledkové zlepšení," neztrácí víru trenér Velimi Jaroslav Češpiva.

Rozhodčí: Pavlíková. ŽK: 2:1. Diváci: 70. Poločas: 0:0.
Velim: Svoboda – Kyncl, Dejmek (77. Michal Hrabal), Seifert, Marek Hrabal – Zajíc (81. Beníšek), Srp, Teplý, Vácha – Kovařík (46. Hájek), Jansta.

(Miloslav Kapic)