Velim  –   Nymburk 0:2 (0:0)

„Čekal nás těžký soupeř a proto jsme nastoupili v co možné nejlepší sestavě. Poprvé se na trávníku objevil Jarda Slavík, jeden z našich TOP hráčů. A bylo to na hře znát," uvedl trenér Velimi Jaroslav Češpiva.

„Kluci sehráli výborný první poločas, v posledním roce asi nejlepší. Byli v pohybu, dobře a rychle kombinovali a určitě byli mužstvu Nymburka minimálně rovnocenným soupeřem. Jen ta koncovka chyběla, ale šance byly.  Ve druhém poločase jsme začali střídat, a to se na naší hře určitě odrazilo. Nymburk nás začal přehrávat, my jsme se těžko dostávali k jejich brance. První gól jsme inkasovali po hodině hry. Po této brance jsme se dostali do dvou vyložených šancí, jedna skončila na tyči. Asi čtvrt hodiny před koncem zvýšil Nymburk na 2:0. Pak se zápas dohrával," podotkl Češpiva.

„Hráče i přes porážku musím pochválit, zejména za první poločas. Samozřejmě, že se opět objevily nedostatky, ale ty si nechám pro sebe. Nymburku, stejně jako Poděbradům přeji úspěšné tažení v krajském přeboru. Ale musí hodně přidat, protože nás vyloženě nepřehrály. A to hrajeme o záchranu v nižší soutěži," zdůraznil Jaroslav Češpiva.

Velim: Svoboda – Kyncl,  Marek Hrabal, Seifert, Vácha – Nedbal, Kesner, Teplý, Jansta – Dostál,  Slavík. Střídali: Čepelák, Kovařík, Ramšák, Zajíc.