„Myslím si, že dnešní výhra je zcela zasloužená. Kluci podali kvalitní a bojovný výkon, což se odrazilo i na konečném výsledku. Důležité byly i vstupy do obou poločasů, které se nám povedly na jedničku. V 10. minutě otevřel skóre Nedbal a hned po přestávce navýšil naše vedení Dostál," těšilo velimského trenéra Jiřího Ptáčka.

„Soupeři se podařilo snížit z penalty na 1:2 a pak v samém závěru pouze kosmeticky upravit na konečných 2:4. Utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou a hostům nepovolili, aby jakkoliv utkání zdramatizovali," shrnul stručně průběh utkání domácí trenér.

„Dneska kluci ukázali, jak se umí krásně prokombinovat do šancí a pak je i ke spokojenosti všech našich příznivců fotbalově zakončit. Po utkání na hráče čekal zasloužený potlesk. Za dnešní týmový výkon si ho určitě zaslouží, hráli opravdu skvěle," nezapomněl pochválit svěřence Ptáček.

Branky: 10. Nedbal, 48. Dostál, 72. Teplý, 89. Kesner. Rozhodčí: Pavlíková. ŽK: 1:3. Diváci: 130. Poločas: 1:0.
Velim: Svoboda – Kyncl, Hrabal, Teplý, Vácha – Bečvařík, Srp (23. Kesner) – Nedbal, Jeník (46. Hruška), Jansta (82. Kukal) – Dostál (53. Ramšák).

(Jan Břečka)