S Miroslavem Libou v něm budou místopředsedové Karel Březina (za kluby) a Jan Knotek (za okresní svazy), předseda disciplinární komise Martin Havel, předseda STK (sportovně-technická komise) Jaroslav Kraus, dále za OFS Petr Blažej (šéf OFS Kladno) a za kluby ještě Petr Lacina (Posázavan Poříčí nad Sázavou), Jan Nekola (TJ Jíloviště) a Zbyněk Vokoun (člen výboru TJ Polepy a člen představenstva FK Kolín).

Zajímavostí je, že nový místopředseda VV Karel Březina je známým politikem z dob minulých, který dokonce vedl úřad vlády (za předsednictví vlády současného prezidenta ČR Miloše Zemana) a později se stal ministrem bez portfeje. V období let 2010-11 byl náměstkem pražského primátora, aktuálně se ale pohybuje ve fotbalu. Konkrétně v týmu AFK Sokol Semice, kde dokonce nastupoval za B tým. Áčku se na podzim nedařilo, o víkendu ale do jarní části krajského přeboru vstoupilo výhrou nad Klecany 3:2.

Předsedou komise mládeže je nadále Milan Kormaník a předsedou nově zřízené komise pro spolupráci s OFS se stal Robert Ploch, šéf OFS Praha-západ.

Přidejme ještě členy jednotlivých svazových komisí:

Komise rozhodčích: Karel Bohuňek (komisi bude řídit), Pavel Drahoš, Václav Holý, Pavel Mareš, Jaroslav Nitsche, Zdeněk Tash, Jan Voráček.

Disciplinární komise: Vilém Löwe, Slavoj Tichý, František Vršecký, Miroslav Zvolánek.

Sportovně-technická komise: Petr Benák, Jaromír Hejna, Ladislav Kruliš