Radim – Červené Pečky  4:6

„Podle výsledku to vypadá, že jsme hráli bez gólmana a obrany a ono to i tak trochu platilo. Dneska nám chybělo všechno, co k dobrému fotbalu patří. Bojovnost, nasazení, hlavně pak koncentrace a zodpovědnost. Nic z toho jsme celý zápas neměli. Hráli jsme přesně to, co soupeř potřeboval, to znamená, že jsme mu umožňovali hrát na brejky. Jinak to byl zápas plný šancí, řada příležitostí zůstala nevyužita na obou stranách. Nezbývá než hostům poblahopřát, předvedli se u nás jako jedno z nejlepších mužstev," ocenil hru soupeře trenér Radimi Petr Šafránek.

„Pro diváky to byla určitě líbivá hra, pro trenéry už to takové nebylo. Byla tam spousta chyb v obraně, naštěstí my jsme jich vyrobili méně a dali více gólů. Jinak k tomu nic nemám. Jen musím podotknout, že góly Slunéčka a Martiníky by mohly aspirovat ne na gól měsíce, ale gól roku, byly výstavní," řekl po utkání trenér Červených Peček Miloš Malina.

Branky: 2. a 89. Slunéčko, 47. Havránek, 68. Martiník – 5. Vlasák, 11. a 45. Kesner, 56. a 58. Slezák, 65. Kubát. Rozhodčí: Koleček. ŽK: 3:2. Diváci: 120. Poločas: 1:3.
Radim: Arnold (76. Polák) – Macháček, Novák, D. Hrodek, Funda – Martiník, J. Hrodek, Mužík, Exner (65. Materna) – Slunéčko, Havránek
Červené Pečky: Malý – Vaňkát, Novotný, Vlasák (25. Krátký), Janovský (70. Vohnický) –  Kesner (75. Hervert), Herčík, Rejthárek, Hačka – Slezák, Kubát.

(Miloslav Kapic)