„Věděli jsme jaký soupeř nás čeká, ale někteří se ještě asi nevrátili ze sobotních oslav. Když jsme přežili několik vyložených šancí soupeře, tak jsme mohli sami udeřit. Bohužel jsme ve 38. minutě trestuhodně odmítli vedení před prázdnou brankou, naopak to byli domácí, kteří se z následného protiútoku dostali do vedení," popsal první poločas rozladěný hrající trenér Lukáš Trnka.

„Branka do šatny nás poznamenala. Chtěli jsme hrát dál a snažit se nepříznivý stav obrátit. Vstup do druhého poločasu nám však nevyšel a brzy jsme inkasovali druhý gól. Nutno přiznat, že soupeř byl dneska lepší. Nechyběl mu pohyb a chuť hrát. To mi naopak scházelo u nás. Nic se nedařilo. Jako by nás utkání vůbec nebavilo. Soupeř pak v rychlém sledu přidal další branky, které nás definitivně položily. Nedokázali jsme ani pořádně vystřelit. Góly jsme dokázali vstřelit až ke konci zápasu, když už se soupeř asi plně nesoustředil," zhodnotil druhý poločas Lukáš Trnka.

„Dneska to byl snad náš nejhorší výkon, který v Tuchorazi pamatuji. Ale jedeme v tom společně jako tým, který dneska nefungoval. Do dalšího utkání se musíme otřepat a zvednout," dodal Trnka.

Branky: 84. Zimmermann z PK, 86. Vostrovský, 90. A. Vosecký. Rozhodčí: Myška. ŽK: 0:1. Diváci: 70. Poločas: 1:0.
Tuchoraz: Macho (66. Bandas) – Franek, Trnka, L. Novák, J. Černý – Zimmermann, Doksanský, T. Černý, A. Vosecký – Topol (62. Borovička), Vostrovský.

(Jan Břečka)