Už během prvního poločasu se hattrickem uvedla nová tvář v dresu Tuchorazi František Rybařík.

„Na dnešní zápas jsme byli maximálně připraveni a kluci se na zápas těšili. To bylo na nasazení týmu od prvních minut vidět a brzy jsme naši dominanci vyjádřili i gólově. Ofenzivní i defenzivní hra ve vysokém tempu dostávala soupeře pod tlak a my přidali další branky. Ve druhém poločase už to z naší strany nebylo ono. Jak se říká, každý si chtěl dát gól. Některé situace jsme překombinovali. Ovšem s naším výkonem jsem dneska spokojený. Uhráli jsme povinné tři body a začali tak jaro úspěšně," zhodnotil zápas hrající trenér Tuchorazi Lukáš Trnka.

„V utkání jsme chtěli hrát od začátku vzadu na nulu. Bohužel dvě spornější situace znamenaly dvoubrankové vedení domácího týmu. Třetí branka soupeře padla po pěkné akci a nás dostala do složité situace. Po chybě brankáře jsme vstřelili sice branku, ale hned z následného protiútoku jsme po nedůrazu v obraně znovu inkasovali. Druhá půle byla z naší strany lepší. Možná i proto, že Tuchoraz byla uspokojena vedením. Dokázali jsme si vypracovat dvě gólové šance, kdy jsme šli dvakrát sami na branku, bohužel skončily obě bez gólu. Škoda. Mohlo nás to dostat do utkání. Poslední branku jsme inkasovali v samém závěru, když už jsme hráli vzadu na velké riziko. Domácí celek ale dneska vyhrál zaslouženě a ukázal, že je na čele tabulky právem," zhodnotil zápas trenér Červených Peček Pavel Pospíšil.

Branky: 5., 28. a 36. Rybařík, 20. Doksanský z PK, 90. A. Vosecký – 36. Bílek. Rozhodčí: Kratochvíl. ŽK: Šourek (ČP). Diváci: 45. Poločas: 4:1.
Tuchoraz: Macho – Jurka, Trnka, T. Černý, Bílek – T. Novák (73. Borovička), Doksanský, Borkovec, A. Vosecký – Rybařík, Bereš (61. Vostrovský).
Červené Pečky: Hanzl – P. Podnecký, Šourek, Bílek, Bulíř – Březina, Herout (88. Přiklopil), T. Podnecký, Převrátil (51. Zelenka) – Hradílek, Bílý (80. Hendrych).