„Už od čtvrtka mi chodily omluvenky, kvůli zdravotním problémům, a když se k tomu opět přidal fakt, že ve stejnou chvíli hrál i náš B-tým, byl tu problém. Dneska jsem měl na lávce jen Jurku, který ale také nebyl stoprocentně fit, proto jsem ho raději pošetřil a do hry ho nakonec neposlal," začal hodnocení zápasu hrající trenér Lukáš Trnka.

„Do utkání jsme tak nastoupili v kombinované sestavě, bez pěti hráčů základní sestavy. To bylo citlivé především pro naši obranu. Proto jsme dneska museli zvolit defenzivní taktiku a zápas jsme začali z hlubokého bloku, aby Sadská nemohla nakopávat dlouhé míče za naši obranu na rychlého Plota a soustředili jsme se i na práci ve středu zálohy. Z pohledu diváka to prvních dvacet minut muselo být strašné. Ale my jsme zodpovědně bránili a čekali na brejk. Z toho pohledu jsem byl spokojen. Domácí do nás těžce bušili, ale první brankovou příležitost jsme měli my, když šel Vosecký sám na brankáře. Bohužel neproměnil. Tlak domácích pokračoval, ovšem po dalším z brejků nás poslal do vedení Vosecký. Poločas tak skončil naším jednobrankovým vedením, ale našich brejků, které volaly po gólu, bylo víc," popsal prvních pětačtyřicet minut Lukáš Trnka.

„Druhý poločas jsme pokračovali v defenzivní taktice, která se nám dařila. Soupeř do nás zase bušil, diváci řvali, ale my pořád čekali na své brejkové šance. Branky pak začaly padat na obou stranách. Myslím si, že jsme dneska po taktické stránce utkání zvládli velice dobře, i když oko fotbalového diváka asi plakalo. Museli jsme to dneska podřídit sestavě a to se povedlo," těšilo Lukáše Trnku.

Branky: 75. Havlík z PK, 86. Svoboda – 27. A. Vosecký, 68. Bereš, 75. Doksanský, 85. Hanzl. Rozhodčí: Glogar. ŽK: 2:3. Diváci: 124. Poločas: 0:1.
Tuchoraz: Macho – Vostrovský, Trnka, Bílek, Hanzl – Bereš, Doksanský, Kolařík, A. Vosecký – Nývlt, Havránek.