„Před utkáním jsme si v kabině řekli, jak je pro nás tento zápas důležitý. Chtěli jsme dát rychlou branku, což se nám povedlo a nastartovalo ke skvělému výkonu. Druhou branku přidal po krásné individuální akci Adam Vosecký. Po prvním poločase to mohlo být klidně 6:0, ale bohužel jsme z našich šancí vytěžili pouze dvě branky," popsal první poločas hrající trenér Tuchoraze Lukáš Trnka.

„Druhý poločas jsme chtěli hrát zodpovědně v obraně a soupeře do ničeho nepouštět. Pak ale přišla moje vlastní branka. Špatně jsem se podíval a hlavičkou poslal Machovi malou domů, bohužel mimo jeho dosah. Tohle se mi prostě nesmí stávat. Soupeř tak byl rázem na koni, ale další branku už nepřidal. Naopak nám se podařilo navýšit náskok Voseckým a na 4:1 se trefil i Kolařík," zhodnotil Trnka druhé dějství.

„Za dnešní výkon musím kluky opravdu pochválit. Podali zodpovědný výkon. Měli chuť hrát a to bylo znát i na jejich pohybu a bojovnosti. Opravdu mi dneska udělali radost nejen důležitým vítězstvím, ale i předvedenou hrou. To byla opravdu nejlepší možná pozvánka na 20. června, kdy se na našem hřišti uskuteční Memoriál Milana Kadeřábka v malé kopané, na který všechny srdečně zveme," dodal Lukáš Trnka.

Branky: 9. Pazderec, 31. a 60. A.Vosecký, 77. Kolařík – 57. Trnka vlastní. Rozhodčí: Polák. ŽK: 2:5. Diváci: 150. Poločas: 2:0.
Tuchoraz: Macho (79. Matoušek) – J. Černý, Trnka, T. Černý, Birkuš – A. Vosecký, Doksanský, Kolařík, Šmejkal (60. T. Novák I.) – Pazderec (85. T. Novák II.), Topol (80. Šulc).

(Jan Břečka)