Kuriózní situací bylo, že do branky Bílého Podolí musel sám trenér Bohuslav Šváb. „Musel jsem nastoupit do branky opravdu já. Neříkám, že to bylo kvůli mně, ale ve třetí a šesté minutě jsme dostali góly z malého vápna. I když je výsledek zavádějící, tak jsme po celých devadesát minut měli převahu, kombinovali jsme a byl jsem spokojený. Ještě by to chtělo malinko větší nasazení,“ podotkl trenér Bohuslav Šváb.

V prvním poločase ještě kobylky své šance zahazovaly. „Šance, které jsme si připravili, jsme gólově nezakončili. Druhý poločas už probíhal trochu jinak. Mohli jsme vstřelit i více branek, ale celkově jsem spokojený. Musím říct, že jsme už ve čtyřicáté osmé minutě prohrávali nula-čtyři. Pak jsme zápas srovnali. Potom jsme hráli na jednu bránu,“ zhodnotil zápas Šváb.

Čtěte: Čáslav dovezla první jarní body z Pardubic

Z jeho slov vyplívá, že si kromě obdržených branek moc nezachytal: „Chytl jsem asi jednu střelu, jinak jsme spíše rozehrával a sbíral balony. Když na mě šli sami, tak to byla katastrofa.“

Za Podolí postupně snižovali v 59. Pulkert, o tři minuty později korigoval na rozdíl dvou branek Fejfar a ten samý hráč upravil v 68. minutě z penalty na 3:4. O vyrovnání se postaral v 76. minutě Netáhlo. „A to ještě Šálený neproměnil v prvním poločase penaltu,“ doplnil Bohuslav Šváb a pohovořil o možné posile Lukáši Pulkertovi ze Sedlce: „Zkoušíme ho. Zatím jsme se nedomluvili, ale má velkou snahu hrát u nás. Nechce zůstat v Sedlci.“

Červené Pečky - Bílé Podolí 4:4 (2:0)
Branky B. Podolí: 59. Pulkert, 62. a 68. (pk) Fejfar, 76. Netáhlo.
Bílé Podolí: B. Šváb – Vamberský, Šálený, M. Šváb, Kupka – Čakovský, Fejfar, Hájek, Pulkert – Vítek, Weihnlich. Střídali: Netáhlo, J. Švadlenka. Trenér Bohuslav Šváb.

Nepřehlédněte: Strážníků je málo, města shání posily