„V tomto zápase jsme narazili na velice dobře bránící tým, který byl složen z mnoha vysokých hráčů a tomu odpovídala i hra. My jsme se snažili útočit a soupeř pozorně bránil, což se mu zejména v prvním poločase dařilo. Během prvních pětačtyřiceti minut jsme si vytvořili díky Procházkovi, Uhrovi a Hobíkovi pouze několik střeleckých příležitostí a jednu vyloženou, která zůstala Matějem Novákem neproměněna a tak skončil první poločas bohužel bez branek," posteskl si asistent Petr Káninský.

„Ve druhém poločase se naše hra zlepšila a v 55. minutě jsme se dočkali, kdy Rosendorf po centru Hobíka vstřelil naší první branku. Poté jsme si začali vytvářet jednu šanci za druhou a navýšili skóre. Nejprve důrazným skluzem Hobíka po přehození a tečování střely Rosendorfa a po rohu Hobíka Matěj Novák zvýšil na 3:0. Soupeř v závěru už pouze snížil na 3:1, ale i tak jsme si připsali další vítězství," podotkl Petr Káninský.

Kolín si výhrou pojistil první místo v tabulce. Poslední utkání v podzimní části odehraje v neděli na hřišti devátých Říčan. Zápas začíná ve 12.15 hodin.

Branky: Rosendorf, Hobík, Matěj Novák. Poločas: 0:0.
Sestava: Karban – Procházka, Nekolný, Salva, Bukač – Sladkovský, O. Novák, Uher (62. Saulich) – Hobík (65. Jirků), M. Novák (71. Exner), Rosendorf.