FK Kolín – Nový Bydžov 3:0

Vítězství se ale nerodilo lehce. Zejména v první půli se Kolín nedokázal herně ani střelecky prosadit. Změna k lepšímu přišla po změně stran. A padaly i góly. Těch viděli diváci nakonec tři, ve finále jich mohlo být daleko víc. Zejména kolínští hráči se předháněli v zahazování šancí. Za hlavu se postupně chytali Stejskal, Šourek, nebo Michálek. Všichni tři měli téměř odkrytou branku, jejich pokusy si ale nenašly cestu do sítě. A to ještě ve 3. minutě nastřelil Kolašinac tyč.

Kdo byl naopak produktivní, tak to byl domácí kapitán Jan Štoček. Ten se trefil hned třikrát. Z toho jednou z penalty. „Tři góly dobrý, ale já spíš koukám na mužstvo, aby na konci sezony bylo na prvním místě. A nebýt podpory kluků, nikdy bych ty góly nedal, takže pochvala patří i jim,“ uvedl střelec Jan Štoček.

„Soupeř byl těžký,“ přiznal kapitán. „Oni bránili a my hráli do plných. Ale před zápasem jsme si řekli, že musíme hrát trpělivě, protože Bydžov ve Dvoře hrál do 70. minuty 0:0  a pak prohrál 4:0. Takže nám bylo jasný, že to bude o prvním gólu. Nakonec se to potvrdilo,“ dodal.

Branky: 49., 55. a 64. Štoček (2 z PK). Rozhodčí: Svatík. ŽK: Novotný – Labík. Diváci: 240. Poločas: 0:0.
FK Kolín: Čižinský – Čapek, J. Biško, Šourek, Nešpor – Michálek (89. Pop), Jeník, Novotný (87. Pospíšil), Kolašinac (71. Mišák) – Stejskal, Štoček.⋌