„Od začátku utkání jsme měli převahu a ve 3. minutě jsme se po pěkné akci ujali vedení brankou Rosendorfa. Postupem času se ale Turnov snažil přitvrdit, na což začátkem druhého poločasu doplatil Matěj Novák, který musel být vystřídán. Uklidnění do našich řad přinesl druhý gól, který vstřelil opět Rosendorf. Závěr byl hektický, když soupeř snížil na 2:1 a chtěl alespoň vyrovnat, což se mu naštěstí nepodařilo," oddechl si vedoucí týmu Luděk Špaček.

„S vítězstvím můžeme být spokojeni, ale s předvedenou hrou nikoli. Kluci musí pochopit to, že v trénincích musí vše dělat na sto procent a poté to zúročit a použít i v zápasech," dodal.

Branky: Rosendorf 2. Poločas: 1:0. Sestava:  Barták – Havlíček, Drobný, Exner, Bukač – M. Novák (44. Veselý), Černý, O. Novák (68. Korbelář), Nekolný (36. Salva) –  Hobík (36. Laštovka), Rosendorf.

Čtrnáctka hledá nové hráče

O rok mladší kolegové již tak úspěšní nebyli. S Trutnovem prohráli 1:3. „Utkání se nám absolutně nevyvedlo. Vše začalo již před utkáním, kdy z důvodu onemocnění chyběli čtyři hráči. Zbývající náhradníci tyto hráče nedokázali nahradit a k tomu nevyšlo utkání ani gólmanovi, kdy jsme po jeho chybách již v desáté minutě prohrávali 0:2. Další ohromnou chybu vytvořili obránci, kterou soupeř využil a my jsme kolem patnácté minuty prohrávali již 0:3. O poločasové pauze jsem hráčům řekl, že ještě není nic ztraceno a pokud se nedaří herně, musí alespoň bojovat a snažit se o vylepšení výsledku. K tomu také napomohl střídající Ondra Barták. Ve druhé půlce jsme pustili soupeře na naši půlku pouze jednou. Na otočení výsledku to však nestačilo," uvedl trenér Radek Pařez.

„V této věkové kategorii se již delší dobu potýkáme s úzkým kádrem hráčů, z nichž ještě někteří hrají na střídavý start a nejsou na všechna utkání k dispozici. Pokud by měl nějaký hráč chuť hrát za tuto věkovou kategorii v Kolíně, rád ho uvítám na tréninku. Ty máme v úterý,  čtvrtek a pátek od 16.30 do 18 hodin. Jedná se o ročník narození 2000," dodal Pařez.

Branka: Barták. Poločas: 0:3. Sestava: Bubla (18. Zeman) – Machurka, Hejduk, Prokůpek, Kuchař – Kotrč, Vlášek, Veselý, Pokorný – Hoření, Borovka (36. Barták).