„Připsali jsme si páté vítězství v řadě, ale," zvedl varovně prst trenér Vít Caudr.

„Naši hráči si po dnešním výkonu po zápase ani nezakřičeli, jak bylo dobrým zvykem v posledních utkáních.  Dnes jsme prostě neodehráli utkání, kterým bychom se chtěli pyšnit. Hodnotit můžeme prvních pětadvacet minut, kdy jsme na soupeře vlétli a výsledkem toho byly dvě krásné branky. Třetí branku jsme vstřelili po údajném faulu na hostujícího brankáře. To bylo však dnes z naší strany vše, co jsme předvedli směrem dopředu. Nepochopitelně jsme přestali být aktivní a díky i štěstí na konci poločasu jsme přežili  převahu soupeře," dodal Caudr.

Změna nenastala ani po změně stran, kdy udělal některé rošády v sestavě. „Do druhého poločasu jsme udělali jednu změnu a postupně další tři, ale výkon mužstva se tím příliš nezlepšil. Pouze jsme se bránili, nepodrželi míč, prostě hlavně směrem dopředu jsme nepředvedli nic.  Soupeř po hodině hry snížil po naší hrubé chybě, kdy jsme nechali projít rohový kop do naší branky. Od té doby to bylo především o bránění  centrovaných míčů hráčů soupeře. Na tyto míče jsme reagovali přeházením hráčů na jednotlivých postech a utkání jsme nakonec  dobránili v atypické sestavě," podotkl Caudr.

„Mrzí nás, že jsme dnes předvedli opravdu málo směrem dopředu. Je to škoda, protože první  dvacetiminutovka byla super.  Když jsme viděli hráče v týdnu na tréninku, tak jsme věřili, že pohoda a kvalita z tréninkové procesu se promítne do tohoto utkání, to se bohužel nestalo a my skutečně můžeme být rádi pouze za zisk tří bodů," uzavřel Caudr.

Napravit reputaci si mladí Kolíňáci mohou v posledním kole na Vyšehrade. „Věříme, že sezonu zakončíme nejen vítězstvím, ale také kvalitním výkonem," přeje si Caudr.

Branky: 5. Jehlička, 25. Hanzl. Poločas: 2:0.
Sestava: Kubát – Bělina, Šamša, Jelínek, Kesner (19. Potůček) – Jehlička, Paclík (48. Skořepa) – Kainar (41. Hybner), Dudla, Růžička (58. Bejlovec) – Hanzl.