„V kabině si Lukáše samozřejmě hráči dobírají, ale třeba právě s Pečkami nás minimálně ve dvou případech neskutečně podržel, když chytil tutovky," uvedl trenér Kouřimi Michal Škopek.

Za překonání rekordů jsou mnohdy vypsány speciální prémie. V Kouřimi tomu tak ale není. „Co se týče nějaké prémie, to neřešíme, neřešíme, ani kdo konkrétně dá třeba gól. Kluky učíme, že tyto věci nejsou až tak důležité, ale důležitější je, aby celé mužstvo vyhrálo a mělo úspěch. Samozřejmě, že bychom byli všichni rádi, aby svou neprůstřelnost co nejdéle ustál, ale konkrétně zápas s Jestřabí Lhotou bude pro nás jeden z nejtěžších v jarní části a možná i klíčový pro další vývoj v jarní části soutěže," podotkl Michal Škopek.

A co podle něj stojí za úspěchy jeho svěřence? „Určitě Lukášovi pomohlo chytání v Okresní futsalové lize, kdy odchytal kromě jednoho zápasu celou sezonu a byl tak i přes zimu v akci," dodal.

„Tento víkend nás čeká utkání na půdě velkého favorita na postup do I. B třídy, a protože v jeho brance na jaře čaruje nepřekonaný brankář Havránek, je naše motivace několikanásobná. Chceme si dokázat, že fotbal hrát umíme a přerušit sérii bez inkasované branky," hlásí trenér Jestřabí Lhoty Petr Kureš.

„Nakonec máme v sobě křivdu z předcházejícího utkání v Kouřimi. Doufám, že na výsledek bude mít vliv jen výkonnost obou mančaftů a věříme, že to bude pohledné utkání," dodal Kureš.