Ratboř – Sadská 2:0

„Nastoupili jsme s božským přáním vyhrát a potvrdit výhru z Třebovle. Začali jsme utkání ve velkém stylu, ale brzy jsme poznali, že Sadská je mladý a ambiciózní tým, který nás v prvním poločase přehrál rychlostí, důrazem i větším přehledem. Hosté měli i dvě gólové šance, které zlikvidoval bravurně brankář Lebeda. My jsme se do gólových příležitostí dostali krásnou hlavičkou Skopce, kterou brankář ale chytil. Brtník mířil mimo brankové tyče," popsal nejdůležitější okamžiky první půle trenér Ratboře Vladimír Pěkný.

Do druhého poločasu nastoupili domácí jako vyměnění. Začali hrát důrazně, což se vyplatilo. V 60.  minutě vzal Kemza ve vlastním pokutovém území balón, prošel s ním na polovinu hostí a křížným pasem našel Brtníka, který se nemýlil –  1:0.

„Pak se utkání změnilo v dost tvrdé souboje, které rozhodčí trestal žlutými kartami. V 67. byl navíc vyloučen hráč hostí. Dostali jsme se do šancí ještě Skopcem a Petrem Dolejšem, které jsme neproměnili. Hosté vsadili vše na jednu kartu a stříleli ze všech pozic. V 90.  minutě přišel zbytečný faul soupeře ve vápně na Brtníka, z čehož následoval pokutový kop. S přehledem proměněný Petrem Dolejšem. Hosté se cítili poškozeni, hlavně vyloučením svého kapitána. Myslím si, že první poločas jsme hráli zakřiknutě, bez pohybu i důrazu. Ve druhém poločase přišlo zlepšení, což přineslo dva góly. S výsledkem jsem spokojený, už jen proto, že jsme potvrdili minulou výhru z venku," dodal Pěkný.

Branky:  60. Brtník, 90. P. Dolejš z PK. Rozhodčí: Drábek. ŽK: 4:4. ČK:  67. Štácha (S). Diváci: 50. Poločas: 0:0.
Ratboř: Lebeda – Skopec, Hošek, Kemza, Hovorka – M. Dolejš, Švarc, P. Dolejš, Chábera (88. Vondráček) – Čmugr (85. Stolarik), Brtník.