„Asi jako většina mužstev v tomto období se potýkáme z řadou absencí. Měli jsme problém dát sestavu dohromady, proto jsme se museli spolehnout na výpomoc hráčů z B mužstva. Jeden z nich dokonce dokázal rozhodnout zápas. Jsem rád, že to takhle u nás funguje mezi áčkem a béčkem," uvedl trenér Radimi Petr Šafránek.

„Hostující tým si přijel pro bod. Jednak to bylo poznat podle rozestavení a hry, kdy se prezentoval zajištěnou a  dobře organizovanou hrou. Dále zahušťoval prostor na vlastní půlce. Věděli jsme, že budeme hrát proti mladému týmu, který má návyky z ligových dorosteneckých soutěží. Snažili jsme se je dostávat pod tlak, aby nemohli hrát svoji hru. V prvním poločasu jsme měli řadu pološancí, kdy jsme těsně míjeli branku soupeře. Druhý poločas začal naprosto stejně jako první. Rozhodující bylo, že jsme dali první branku. Nakonec se ukázalo, že je to branka vítězná. Hosté po obdržené brance otevřeli svoji hru a snažili se o vyrovnání, ale my jsme si už výsledek pohlídali a zaslouženě vyhráli. Pro nás jsou to velice důležité body, protože se na nás začaly dotahovat týmy za námi. Navíc nyní jedeme do Velimi a na tu se chceme připravit co nejlépe, protože se nám u ní dlouhodobě nedaří," dodal Šafránek.

Branka: 69. Schnurpfeil. Rozhodčí: Pospíšil. ŽK: 2:2. Diváci: 100. Poločas: 0:0.
Radim: Arnold  Macháček, Baško, Novák, Hrodek – Říha (87. Procházka), Jirků, Bareš (54. Schnurpfeil), Martiník (89. Janoušek) – Slunéčko, Volavka.