Týnec nad Sázavou - Radim 4:2

„Jsem zklamán z výsledku a hry především v prvním poločase. Očekával jsem, že to nebudeme mít lehké a obával jsem se řady věcí, ale nakonec jsme se nemuseli bát soupeře ani ničeho jiného, jelikož jsme se porazili sami," hlesl trenér Radimi Petr Šafránek. „Dvě branky v prvním poločase jsme soupeři darovali a některé další ještě nevyužil. Po prvním poločase se zdálo, že to bude otázka kolikrát ještě inkasujeme, přestože hra byla vcelku vyrovnaná," dodal.

Radim neměla dobrý vstup do zápasu. V průběhu prohrávala již o tři góly. „Nechtěli jsme se smířit s vývojem zápasu a druhou půlku jsme začali mimořádně dobře a v 53. minutě jsme prohrávali již pouze o jednu branku a od té doby se náš tlak na branku domácích stupňoval. Výsledkem toho bylo mnoho závarů před brankou domácích a velká šance Havránka, ale tak potřebná branka nepadla a domácí svou jednoduchou hrou na brejky nakonec slavili úspěch, když jsme poslední desetiminutovku hráli hop nebo trop a domácí v poslední minutě po brejku rozhodli zápas ve svůj prospěch," podotkl Šafránek.

„Bez výmluvy bych ještě chtěl říct, že nám dělal přírodní trávník mnohem větší problémy než domácím, a to přesto, že byl ve slušném stavu. Ale hra na umělce je něco jiného a nám tak jako ostatním mužstvům nezbývá, než si co nejrychleji na přírodní trávu zvyknout," konstatoval Petr Šafránek.

Branky: 50. Havránek, 52. Exner. Rozhodčí: Chaloupka. ŽK: 2:0. Diváci: 50. Poločas: 3:0.
Radim: Výborný – Macháček, Baško, Hrodek (46. Novák), Dittrich – Martiník, Jirků (70. Čábelka), Janoušek (46. Slunéčko), Volavka – Exner, Havránek.