Ostrá - Radim 4:2

„Proti jednomu z lídrů naší skupiny jsme neměli co ztratit, mohli jsme pouze překvapit a nechybělo příliš, aby se nám to podařilo," uvedl trenér Radimi Petr Šafránek.

„Úvod zápasu byl oboustranně opatrný, ale od patnácté minuty se hrál fotbal s řadou šancí na obou stranách. Do prvních dvou šancí jsme se dostali my, když nejprve Slunéčko nedosáhl na přihrávku před prázdnou brankou a poté se  Sova neprosadil sám před brankářem. A tak se domácí dostali do vedení po rohovém kopu, ale dlouho se neradovali, protože nejprve Slunéčko srovnal a těsně před přestávkou se nádherně trefil Puk. Do druhého poločasu domácí poslali na hřiště Mikolandu a jeho přítomnost byla znát. Bohužel se domácím podařilo během čtvrt hodiny otočit skóre, když jsme si vybrali slabší chvilku v defenzivě. Hráli jsme ale do poslední minuty a dostali jsme se ještě do dvou vyložených šancí, ale Kovařík ani Hovorka nedokázali překonat domácího brankaře. To už domácí od pětaosmdesáté minuty hráli bez vyloučeného hráče," popsal klíčové okamžiky kouč Petr Šafránek.

„Myslím si, že jsme v Ostré zanechali fotbalově dobrý dojem a domácí mnoho klidu v tomto zápase neměli. Pochvalu zaslouží trojice rozhodčích a v našem dresu si od první minuty zachytal mladík Kopecký a jeho výkon byl mimořádný. Řadou zákroků mužstvo podržel," dodal Petr Šafránek.

Branky: Slunéčko, Puk. Rozhodčí: Matoušek. ŽK: 3:2. ČK: 1:0. Diváci: 90. Poločas: 1:2.
Radim: Kopecký – Macháček, Baško, Novák, Hrodek (55. Batelka) – Říha, Puk, Jirků (65. Hovorka), Kovařík – Slunéčko, Sova (80. Exner).