Bakov – Červené Pečky 2:1

„Utkání jsme začali dobře, drželi míč a kombinovali. Kolmicemi jsme se dostávali do přečíslení a jedno z nich jsme proměnili ve vedoucí branku. Soupeř hrozil nakopávanými míči, se kterými jsme sice měli drobné problémy, ale vždy je vyřešili. Bohužel jsme po vstřelené brance polevili a postupně jsme se přizpůsobili soupeři a ten začal vyrovnávat hru. Před poločasem jsme soupeři darovali penaltu a ten ji proměnil," hlesl kouč Červených Peček Jan Půža.

„Ani v druhé půli se nám nedařila hra po křídlech, a když už se povedla, měli jsme nebezpečné situace před soupeřovou brankou. Bohužel nás soupeř přehrával v bojovnosti. To, co nás zdobilo v utkáni s Benešovem, jsme tentokrát propadli. Nedaří se nám  udržet výkonnost, jsme jak na horský dráze. Jednou nahoře a potom hodně dole. Doma hrajeme jak o život a venku ...... Snaha na body nestačí, když chybí větší srdce ve hře," zdůraznil Půža.

Branka: 19. Hačka. Rozhodčí: Železný. ŽK: 2:5. Diváci: 90. Poločas: 1:1.
Červené Pečky: Malý – Krátký, Bareš (90. Bílek), Rejthárek, Zelený – Žoha, Kesner (60. Kulhánek), Novák (75. Hervert), Hačka – Kubát, Svoboda.