Jestřabí Lhota – Pečky 2:0

„Celé utkání jsme měli převahu. Hra se nám dařila. Příležitosti ke vstřelení gólů bylo na naší straně nespočet. Góly nakonec dával stoper Klička, který byl spolu se Záhorou nejlepšími hráči na hřišti. Velmi dobře řídil utkání rozhodčí Humpolák," uvedl trenér Jestřabí Lhoty František Machurka.

„Domácí vyhráli zaslouženě, protože byli po celý zápas lepší. My jsme se tentokrát nedostávali vůbec do žádných šancí, a to proto, že jsme na zápas přijeli bez ofenzivních hráčů a bez nich to prostě nešlo. Navíc na jejich místo nastoupil hráči z dorostu a ty pro mě byli velkým zklamáním. Měli sice v nohách dopolední zápas, ale v tomto zápase nehráli na hranici svých fyzických možností. To pro mě bylo nepříjemné překvapení. Naopak musím vyzdvihnout zkušené hráče, kteří celý zápas odmakali, přestože to na soupeře nestačilo," posteskl si trenér Peček Petr Šafránek.

Branky: 21. z PK a 36. Klička. Poločas: 2:0.
Jestřabí Lhota: Heres – Hájek, Klička, Skalický, Hron – Mikeš, Pavelka, Záhora, Krupka – Kesner, Kureš.
Pečky: Cihlář – Konůpek, Modrovič, Chudoba, Aksamit – Holub (35. Doležal), Dolejš, Novák, Štégl, Richter – Bubla(20. Hrdlička).

Žiželice – Zásmuky 6:0

„Jak už se stalo tradici posledních zápasů, před utkáním se omluvilo několik hráčů základní sestavy a tak jsme odjížděli pouze s jedním dorostencem a náhradním gólmanem na lavičce," posteskl si asistent Zásmuk Zdeněk Kubelka.

„Začátek nenaznačoval, že hraje třetí tým s posledním a hrál se vyrovnaný fotbal se šancemi na obou stranách. U nás Sobotka a po něm Roth pálili nad. Brzy jsme po našich dvou chybách prohrávali o dva góly. Vzápětí mohl snížit Derka, ale netrefil prázdnou bránu. Další šanci měl Lindner, ale domácí gólman ho vychytal. Další hezkou akci připravil Borovička se Sobotkou pro Vokáčka, který zakončil opět nad. Ve 39.minutě špatně rozehrál Staš přímo na nohu hostujícího hráče, který stál na vápně a bylo to 3:0. Do druhé půle jsme nastoupili s cílem zkusit s výsledkem něco udělat, ale naše šance pochytal domácí gólman nebo skončily nad domácí bránou. Do zakončení se několikrát dostali Borovička se Sobotkou, ale opět se ukázalo jaký problém máme s proměňováním šancí. Domácí přidali další tři góly, a to jich mohli dát klidně sedm, ale Staš dva góly chytil a napravil tak svou chybu z prvního poločasu a další dvě akce domácích se povedlo se štěstím ubránit nebo nám pomohlo břevno," dodal Kubelka.

Branky: 15. a 53. Korčák, 27. a 63. Apiján, 39. Scháněl, 82. R. Lekeš. Poločas: 3:0.
Žiželice: Mical – Scháněl, Midloch, D. Živný, Hůlka – Novotný, O. Lekeš, R. Lekeš, Bubeník – Korčák, Apiján.
Zásmuky: Staš – Roth (9. Čáp), Vondráček, Skala, Vokáček – Jonáš, Lindner, Benda, Derka – Sobotka, Borovička.

Libodřice – Bečváry 1:3

„Neodehráli jsme špatné utkání, ale absence Sovy, F. Šafránka a Medlena byla znát. Navíc se v zápase zranil Šudy a Pohanka. Hrát proti prvnímu mužstvu tabulky bez pěti hráčů základní sestavy je už opravdu znát. Přesto první půle byla vyrovnaná. V druhém poločase došlo k vyloučení na každé straně a hra 10 na 10 evidentně vyhovovala více hostům, kde bylo jasně vidět, že s fyzičkou jsou na tom lépe. Všem hráčům děkuju, že i ve slepené sestavě bojovali o solidní výsledek. Bečvárům přejeme mnoho úspěchů v krajské soutěži," konstatoval trenér Libodřic Lukáš Lanc.

„I když jsme do Libodřic jeli s jistotou postupu, nechtěli jsme zápas jen odehrát, chtěli jsme uspět. Zápas byl ze začátku vyrovnaný, domácí se dostali do vedení, které jsme ještě do poločasu smazali. Druhá půle byla ovlivněna vyloučením na každé straně, na hřišti bylo více prostoru a to jsme dokázali lépe využít my. Byli jsme rychlejší a nebezpečnější. Myslím, že se projevila lepší kondice i rychlostní předpoklady našich hráčů. Za vítězství na horké půdě Libodřic jsem rád," podotkl trenér Bečvár Josef Kuba.

Branky: 17. Hrstka – 30. Jahoda, 73. a 78. Čáslava. ČK: 60. M. Šafránek – 55. Vanta. Poločas: 1:1.
Libodřice: Kolář – Škopek, Baško, Pohanka (51. Svoboda), Šudy (24. Mlázovský) - Kruliš (78. Zelinka), Heverle, Hovorka, M. Šafránek – Hrstka, Košík.
Bečváry: Stoupa – Holub, Kubásek, Čáslava, J. Kšírl – Šmejkal, Dědek, Horáček, Jahoda – Černý, Vanta.

Velký Osek – Jevany 3:2

„Do utkání jsme nastoupili v dosti improvizované sestavě. Naštěstí hráči, kteří dostali šanci, předvedli velmi dobré výkony a přispěli k našemu vítězství. Skóre načal pěknou standardní situací Koška, následně po jeho sražení v pokutovém území zvyšoval Lambert. Když se soupeři podařilo snížit, tak naší odpovědí byl třetí gól z kopačky Lamberta. V dramatickém závěru jsme již náskok uhájili. Dnes nám velice slušně pracovala obrana a tři body jsme si zasloužili," uznal asistent Velkého Oseka Jiří Sodoma.

„Zápas v pěkném areálu Velkého Oseka se odehrál za úmorného vedra. K tomuto utkání se nám však nedostavil brankář, a tak ho musel nahradit hráč z pole Matas, kterému patří můj velký dík. Domácí se ujali vedení už v 9. minutě z volného přímého kopu. Naše velké šance zůstaly nevyužity. Druhý gól jsme inkasovali ve 12. minutě z pokutového kopu. V druhém poločase snížil Koula. Poté domácí po jednom z brejků navýšili skóre na 3:1. Konečnou podobu výsledku dalo sólo Bečvaříka. Hráčům děkuji za obětavý a disciplinovaný výkon," uvedl trenér Jevan Jan Lahoda.

Branky: 9. Koška, 12. z PK a 57. Lambert – 53. Koula, 75. Bečvařík. Poločas: 2:0.
Velký Osek: Kalinec – J. Karban (86. Kolínský), Loskot (43. Kubík, 89. Nikles), Drahovzal, Špaček – S. Karban, Sixta, Šmiřák, M. Karban – Lambert, Koška.
Jevany: Matas – Sochůrek (13. R. Krejčík ml.), R. Krejčík st., Machek, Chaloupka – Pacourek, Krákora, Bečvařík, Hejdák (70. Moravec) – Janouch, Koula.

Nučice – Krakovany 3:1

„Odehráli jsme výborné utkání bez zbytečných starostí. V prvním poločase jsme soupeře přehráli ve všech směrech a vstřelili tři branky. Ve druhém poločase jsme měli několik šancí, které jsme neproměnili a náš soupeř vstřelil jediný gól po závaru ve vápně. Jinak jsme byli po celý zápas lepší. Hráčům bych chtěl poděkovat za bojovný výkon a chtěl bych pochválit rozhodčího Bláhu za korektní řízení zápasu," řekl asistent Nučic Jan Hodík.

„Ve vyrovnané první dvacetiminutovce jsme měli dvě dobré šance ke skórování, což se nám bohužel nepodařilo.V následujících deseti minutách se prosadil domácí střelec Kubalík, který se díky své rychlosti prosadil a třikrát skóroval. Zejména od tohoto stavu nás domácí předčili důrazem a chutí do hry. Ve druhé části utkání se nám podařilo pouze upravit skóre Špinkou. Touto prohrou jsme navázali na sérii proher v jarní části na hřištích soupeřů," posteskl si trenér Krakovan Vlastimil Chlád.

Branky: 25., 27. a 36. Kubalík – 77. Špinka. Poločas: 3:0.
Nučice: T. Krutský – Šulc, Podolák, Vedral, Kočí (46. Hurtík) – Kulhavý, Hervert, Chromý, Nevšímal ml. – Kubalík (79. Bradáč), Novák.
Krakovany: Douděra – Věříš, Jelínek, Šindelář (40. Skokan), Neruda – Pospíšil, L. Tlučhoř, R. Tlučhoř, Dostál – Sixta (55. Špinka), Novotný (60. Chvojka).

Plaňany – Konárovice 3:1

„Utkání se opět odehrálo za až nezdravého vedra. Hosté nás ze začátku zaskočili rychlými protiútoky, pak jsme se ale dali dohromady a Švehla třemi góly do poločasu rozhodl zápas. Jeho narážečky, sóla a přehazovačky bavily všechny. Do druhé půle jsme prostřídali a vypracovali si spoustu šancí. Díky hostujícímu brankáři a naší zbrklosti jsme je ale neproměnili. Hosté korigovali výsledek čtvrt hodiny před koncem. Několik dobrých zákroků předvedl brankář Hradecký. Děkuji všem za přístup," uvedl kapitán Plaňan Petr Břichnáč.

„Opět jsme si zápas prohráli vlastními chybami. Do nové sezony musíme udělat nějaké změny," konstatoval trenér Konárovic Petr Jandák.

Branky: 5., 23. a 30. Švehla – 75. R. Pokorný. ČK: 65. Kahoun (K). Poločas: 3:0.
Plaňany: Hradecký – Grulich, Češner, Břichnáč, Postelt (65. Zběhlík) – Málek (46. Hanzálek), Kozdera, Freund M. (71. Jambor), Švehla, T. Freund (46. Javorský) – Proskočil.
Konárovice: Ernyger – Brunclík, Jandák, Vokoun, Kopecký – R. Pokorný, Havlíček, Plachý, M. Černík – Marek (46. Petržela), Kahoun.

Tabulka

1. Bečváry⋌ 23 18 0 3  2 71:30 57
2. Jestřabí Lhota ⋌ 23 13 3 1  6 45:24 46
3. Žiželice⋌ 24 13 2 2  7 82:60 45
4. Pečky⋌ 23 10 3 0 10 55:56 36
5. Jevany ⋌ 23 11 1 1 10 52:63 36
6. Krakovany⋌ 23 10 1 2 10 66:45 34
7. Libodřice ⋌ 23  8 4 2  9 60:53 34
8. Kouřim⋌ 23  8 4 2  9 53:52 34
9. Nučice⋌ 23 10 0 3 10 43:46 33
10. Plaňany ⋌ 23  9 2 2 10 47:57 33
11. Velký Osek⋌ 23  7 0 4 12 47:71 25
12. Konárovice ⋌ 23  7 0 0 16 40:67 21
13. Zásmuky ⋌ 23  2 4 2 15 41:78 16

Břežany II po podzimní části ze soutěže odstoupily.