„Přestože jsme prohráli, kluky musím pochválit. Na hřišti nechali všechno. Bohužel to k bodům nevedlo," uvedl trenér Zdeněk Čáp.

„První poločas byl vyrovnaný. My mohli dát branku, stejně jako domácí. Pak jsme udělali osudnou chybu a soupeř se z penalty ujal vedení. Po změně stran se nám podařilo vyrovnat. Následně jsme přežili tři šance Čelákovic, kdy nás podržel brankář Malý. Zápas rozhodl vlastní gól. Hráč soupeře střílel ze strany, obránce Šourek šel do skluzu a před Malým to tečoval. Pak jsme měli opticky převahu, tlačili jsme, zároveň jsme to otevřeli a díky tomu měli domácí šance, které ale nevyužili. My se dostávali do pološancí, které jsme bohužel nedotáhli do zdárného konce. Po porážce se nám záchrana vzdálila, ale pořád platí, že jdeme zápas od zápasu a uvidíme, na co to bude stačit. Hlavně chceme soutěž důstojně dohrát," podotkl Zdeněk Čáp.

Branky: 45. Náhlovský z PK, 75. vlastní Šourek – 59. Bílek. Rozhodčí: Dohnal. ŽK: 0:1. Diváci: 70. Poločas: 1:0.
Červené Pečky: Malý – Radovnický (46. Dědek), Bílek, Šourek, Touška – Rauch (46. Novotný), Kulhánek, Březina, Dudla – Hradílek, Svoboda (75. Hanousek).