„Svůj letošní první zápas na domácí půdě jsme sehráli na hlavním hřišti, tak to pro kluky byl svátek. K dobré atmosféře přispělo ještě skvělé počasí a celkem slušný počet přihlížejících diváků. Ty jsme však oboustranně mohli potěšit pouze v prvním poločase," uvedl trenér Vladimír Zeman.

V něm se domácím borcům dařilo. Soupeři vstřelili čtyři góly. „Kluci si to od první minuty užívali a svého soupeře zatlačili na jeho polovinu, kde se celý první poločas většinou odehrával. Po velkém tlaku a prvních šancích se dostavily i branky. Dvě zařídil dvěma nádhernými střelami náš druhý nejlepší střelec Koděra. Pozadu nezůstal ani náš dvorní střelec Zelenka, který zakončil své sólo ve vápně a čtvrtou branku přidal po samostatném úniku Šindelář," popsal důležité momenty Zeman.

Zatímco první půle byla z říše snů, druhá naopak přinesla obrovské zklamání. „Druhý poločas přinesl zklamání z předváděné hry, a to na obou stranách. Fotbal se vytratil, mnoho nepřesností, minimum kombinací, které by přinesly přehrání soupeře a vytváření si příležitostí. To se projevilo na tom, že už nepadla žádná branka a všichni přítomní jsme druhý poločas pouze přetrpěli," dodal Zeman.

Kolín zůstal po výhře na druhém místě. O víkendu má volno. Další utkání sehraje v sobotu 15. dubna. Od 12.15 hodin hostí třetí Vlašim.

Branky: Koděra 2, Zelenka, Šindelář. Poločas: 4:0.
Kolín: Veselý – Strnad, Hoření, Jedlička, Juřica – Nágl, Koděra, Vlášek, Strejček – Zelenka, Šindelář (46. Vavák).