„Zajížděli jsme na půdu soupeře, který bojuje o první místo v tabulce a na kterého se nám nedaří. Již od začátku jsme vycházeli ze zabezpečené obrany a snažili se podnikat rychlé protiútoky, což se nám poměrně dařilo, i když soupeř se snažil využít dobrou kombinací každý moment k ohrožení naší branky, ale všechny jeho pokusy pochytal jistými zákroky Dejmek. A když už byl překonán, tak nás zachránilo jednou břevno a jednou tyč. Ale i my jsme se snažili ohrožovat soupeřovu branku, ale nedařilo se nám dotáhnout rychlé protiútoky do přesného zakončení, a tak skončil první poločas 0:0," uvedl asistent Petr Káninský.

„Druhý poločas jsme hru vyrovnali a výsledkem byla obrovská šance Uhra, který se po přihrávce Matěje Nováka ocitl sám před brankářem, ale bohužel ho jenom nastřelil. Ale ani soupeř nechtěl zůstat pozadu a hned o pár minut později využil našeho nedůrazu a po průniku do našeho vápna dostal domácí do vedení Švec. Potom jsme pokračovali ve zlepšené hře a výsledkem bylo vytvoření několika nebezpečných situací před soupeřovou brankou. Ale i domácí měli několik příležitostí, které také neproměnili. Největší šanci jsme si schovali na závěr zápasu my, kdy Plandor postupoval zcela sám na branku soupeře, ale bohužel ho vychytal domácí brankář, který nadvakrát vyrazil jeho střelu a i třetí dorážku Matěje Nováka, a tak jsme se vyrovnání nedočkali a odjeli domů s prázdnou. Dnes musíme kluky pochválit. Po výborně takticky odehraném prvním poločase ve druhém předvedli vynikající výkon a soupeř, který bojuje o první místo ve skupině, se o své vítězství musel strachovat až do konce," dodal Káninský.

Kolín i přes porážku zůstal v tabulce na pátém místě. Další duel hraje v sobotu venku. Od 14.30 hodin hostuje na půdě vedoucího Meteoru Praha.

Branka: Švec. Poločas: 0:0.
Sestava: Dejmek – O. Novák, Exner, Salva, Bukač – Uher, Nekolný, Ceral (55. Dohanič) – Rosendorf, M. Novák, Plandor.