„Vzhledem ke zdravotním absencím některých opor týmu, především Nekolného, který si v minulém kole zlomil ruku, jsme do Lysé jeli s defenzivní taktikou a čekat na brejky. To se nám dařilo a soupeř si s námi nevěděl rady. S jeho nakopávanými míči do vápna jsme si až na pár zaváhání a závarů věděli rady. Zmíněnou taktikou jsme domácí v první půli nepustili do jediné vážnější šance," popsal první poločas lodivod Liblic Petr Samek.

„Ve druhém poločase měl soupeř opět několik závarů, ale my jsme dál dobře bránili a podnikali rušivé brejky do domácí otevírající se obrany. Na těžkém terénu to bylo především o bojovnosti a zodpovědném bránění. Bohužel pak přišla naše nešťastná chyba v obraně, kterou domácí ze samostatného úniku nadvakrát proměnili. Tím se pro nás rozplynuly naděje o penaltovém rozstřelu, což byl náš cíl. Druhou branku jsme inkasovali v samém závěru. Ta už však nic neřešila," přiblížil dění ve druhém poločase Samek.

„Lysá měla územní převahu, přehrávala nás, ovšem mezi tři tyče se trefila pouze jednou, což nebyl pro našeho brankáře problém. Jinak jejich pokusy končily mimo branku. Remízu bychom si proto zasloužili. Bohužel pak přišla chyba, která rozhodla. Kluky ale musím pochválit, že zápas odmakali a nevzdali se," uzavřel hodnocení zápasu Petr Samek.

Rozhodčí: Zuskin. ŽK: 2:4. Diváci: 35. Poločas: 0:0.
Liblice: Hanuš ml. – P. Nouzák, Šmejkal, Fott (89. Lanc), F. Řípa – Pop, Flieger, Vlk, Dušek – Kovačka (81. Psutka), Hrstka.