„Z dnešního utkání jsem zklamán především z toho pohledu, že jsme ztratili tři body. Do 30. minuty jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme šli po brance Šmejkala do vedení. Kluci hráli s chutí, bojovali a nedali soupeři nic zadarmo. Hosty to evidentně zaskočilo a nemohli se do zápasu dostat. Bohužel poslední desetiminutovka ukázala, že prostě neumíme hrát moc takticky. Nikdo z hráčů nedokáže přerušit hru i za cenu faulu a toho dokázal soupeř do poločasu využít k otočení skóre," posteskl si nad prvním poločasem trenér Petr Samek.

„Druhý poločas jsme si opět dokázali vytvořit souvislý tlak, ale bohužel jsme neproměnili ani ty nejvyloženější příležitosti. Postupem času jsme začali hrát na riziko a otevírali obranu. Z toho se pak rodily šance soupeře, který ale pojistku nepřidal. Bojovali jsme až do konce, bohužel už se nám vyrovnat nepodařilo," dodal Samek k druhému poločasu.

„Kluky musím za dnešní výkon pochválit a děkuji jim za bojovnost. Ale musíme si vzít ponaučení z dneška do dalších zápasů. Mám tím na mysli především individuální chyby, které nás dneska stály body, tím sem si jistý. Nemyslím ovšem jen chyby obranné, ale dnes i útočné. Netrefit prázdnou branku je stejná hrubka, jako když uděláme chybu při bránění, tam je to však hned vidět," zakončil hodnocení utkání Petr Samek.

Branky: 15. Šmejkal – 37. a 43. Kubánek. Rozhodčí: Šnýdr. ŽK: 2:4. Diváci: 100. Poločas: 1:2.
Liblice: Hanuš ml. – P. Nouzák (46. Bubník), Šmejkal, Sobotka, Řípa (66. Rohn) – J. Nouzák (72. Karlík), Dušek, Pačes, Pop – Hrstka, Brtník.

(Jan Břečka)