Děčín – Kolín 0:3

V každé třetině vstřelit jednu branku, nic neinkasovat a jet domu. To zní jednoduše, ale jednoduchý zápas to nebyl. Kozlové museli čelit více jak třiceti střelám a velkému tlaku domácích. Ale ustáli to, ubránili i oslabení tři na pět a mohli si zazpívat vítěznou Cukrářku.

Úvodní gól zápasu vsítil v přesilovce Semirád, který dorážel Hanzlův sražený pokus od modré.

Ve druhé třetině si pak Kozlové koledovali a nemohli se adaptovat na aktivní hru domácích, ale ubránili se jedenácti střelám a na konci třetiny pak vstřelili druhý gól.
Kolínský trenér vyměnil křídlo v první a třetí lajně a do té první poslal Jana Veselého, který mu důvěru hned oplatil gólem. Po rotaci celého útoku se Veselý trefil k tyčce.

A ve třetí třetině? To vrcholil tlak Děčína, ale Kozlové jako by byli imunní, to vydrželi a zase to byli oni, kdo vstřelil gól. Ve čtyřicáté osmé minutě si vynutil pěknou akcí gól Jankovský. Sice on nebyl tím střelcem, ale celou akci začal a pak po přihrávce Zumra mohl Morkes dávat do odkryté kasy.

„Jsme hrozně rádi, že jsme vyhráli s nulou, protože nás domácí dostávali hodně pod tlak a my se dokázali ubránit," zdůraznil, že to je cenné vítězství trenér Kolína Jiří Seidl.

Branky: 9. Semirád (Ježek, Hanzl), 38. Veselý (Semirád, Malý), 48. Morkes (Zumr, Jankovský). Rozhodčí: Horinek – Votrubec, Ševic. Vyloučení: 7:8. Využití: 0:1. Oslabení: 0:0. Diváci: 270. Třetiny: 0:1, 0:1, 0:1.

Kolín: Sejpal – Hanzl, Pácal, Skokan, Voženílek, Barták, Březina – Ježek, Semirád, Malý – Jankovský, Zumr, Morkes – Kadlec ml., Kadlec st., Veselý.