„Dnes bylo k vidění typické třetiligové utkání. Převýšov svoji kvalitu ukázal, ale ničím nás nepřekvapil. Byli jsme na něj dobře připraveni," uvedl trenér Kolína Jaroslav Havrda.

„Přestože jsme hráli na trávě, tak hru trošku ten terén stěžoval. Vymlouvat se na to ale nechci, pro oba týmy to bylo stejné. Hráče jsem nabádal, abychom hráli rychle dopředu s jednoduchým přechodem do útoku. Abychom prostě hráli jednoduše, když nám to soupeř umožní a ten nám to umožnil. Samozřejmě finální a předfinální fáze nám někdy vázla. Co mě mrzí nejvíc, že jsme v první půli měli spoustu nevynucených ztrát, když jsme místo do slabší strany hráli na obsazené hráče a naopak. Převýšov díky tomu několikrát chodil do přečíslení 6:4 nebo 5:4, ale i to jsme dokázali nějakým způsobem odvrátit. V posledních patnácti minutách první půle jsme dali balon na zem, zklidnili se v přechodové fázi a vytvořili si dvě velké šance, které jsme ale neproměnili. Soupeř si vytvořil jednu šanci, dobře zasáhl gólman Ptáček," popsal klíčové okamžiky první půle Jaroslav Havrda.

Jediný gól utkání vstřelil chvíli po změně stran nádherným volejem Brunclík.

„Vstup do druhé půle jsme měli velice slušný. Především prvních patnáct minut. Hráli jsme po zemi s rychlým přechodem. Snažili jsme napadat rozehrávku soupeře, který je v ní silný. To se nám dařilo a získali jsme spoustu míčů. Bohužel tam nespadla druhá branka, která by nás uklidnila. Po prostřídání hra trošku upadla, ale myslím si, že i tak s generálkou můžeme být spokojeni. Utkání nám ukázalo, co jsme vidět chtěli," dodal Havrda.

Branka: 52. Brunclík. Poločas: 0:0.
Kolín: Ptáček – Biško, Šourek, O. Puk (46. Zdeňka), Nešpor – Čapek (46. Vácha), Brunclík (70. Němeček), Seifert, Němeček (46. Bora) – Štoček (75. Novák), Jindřich (46. M. Puk).