Tuchoraz – Polepy 0:0

Přestože oba celky patří k ofenzivně laděným mužstvům, diváci se branky nakonec nedočkali. „My jsme jednu dali, ale pomezní nám ji z nepochopitelných důvodů neuznal. Přitom hlavní ukázal na polovinu, že gól platí. Ale pomezní zvedl praporek a hlavní k němu běžel. Nakonec na jeho pokyn branku neuznal. Přitom nechápu proč,“ kroutil hlavou kouč Polep Jiří Vondřejc. „Bylo to asi takhle. Hosté kopali mezi půlkou a vápnem míč do šestnáctky a ještě předtím, než dali ten gól, měl pomezní praporek nahoře. Jenomže hlavní si toho nevšiml. Až když ho naši hráči upozornili, tak běžel k pomeznímu,“ připojil se vedoucí tuchorazského mužstva Roman Pěkný.

Polepy měly skvělou možnost zápas rozhodnout ve svůj prospěch, když byl domácím v 44. minutě vyloučen Kmoch, ale hosté nakonec přesilovku nevyužili. „Měli jsme víc ze hry. I gólové šance. Největší z nich Mádle s Hruškou, kteří byli sami před brankářem, ale pouze ho trefili,“ hlesl Vondřejc. „Pro nás je to dobrý bod, v deseti,“ konstatoval Pěkný.

Rozhodčí: Grešo. ŽK: 0:2. ČK: 44. Kmoch (Tuchoraz). Diváků: 100. Tuchoraz: M. Černý – Pála, Kmoch, J. Černý, Blecha – Borzič, T. Černý, Svoboda, Šmejkal – Vondráček, Štefeček. Polepy: Jón – Král, Fibiger, Zelenka, Reichman (46. Hruška) – Mojžíš, Mokříž, Petrák, Tauc – Mádle, Slezák.