VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Český Brod nestačil na mladíky pražské Sparty

Praha - Ještě jednou během zimní přípravy si fotbalisté Českého Brodu vyzkoušeli hřiště fotbalového centra mládeže Sparty Praha. Po devatenáctiletých fotbalistech jim tentokrát byli soupeřem hráči o jeden rok mladší.

28.2.2011
SDÍLEJ:

Ilustrační foto.Foto: DENÍK/Bedřich Klíma

Sparta dorost U-18 – Český Brod 5:0

„Hráli jsme v nestandardním složení, měli jsem nějaká zranění a hráči byli i na dovolených. To se na výsledku ukázalo, my jsme si připsali jen nastřelená břevna a tyč. Mladí kluci nás přehráli a když musel pro zranění odstoupit Lehovec a dohrávali jsme v deseti, začalo to tam padat,“ řekl po utkání trenér Českého Brodu Jiří Tesař.

Poločas: 2:0. Český Brod: Doubek – P. Kopecký, Bureš, Valenta, Kozlíček – Skála, M. Kopecký, Dušek, Hubáček – Lehovec, Trnka.

(Miloslav Kapic)

28.2.2011 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Nabíjecí stanice pro elektrokola.

Kolín chce dobíjecí stanici pro elektromobily

Křišťálová Lupa 2017

Nominujte Deník v anketě Křišťálová Lupa 2017!

Kulturní tipy: vyrazíte na Otevřenou ulici?

Kolínsko - Přinášíme vám přehled kulturních akcí na Kolínsku.

Skanzen navštívilo už více než 19 tisíc lidí

Kouřim – Skanzen ukončil letošní letní sezónu dožínkami, jež pro něj byly zároveň premiérovým národopisným pořadem. „Měl jsem radost, protože do přípravy se zapojila řada našich zaměstnanců a také externích spolupracovníků, dožínky jsou personálně poněkud náročné na obsazení. Moc mile mě překvapilo, kolik lidí v dožínkovém průvodu umělo zpívat,“ zhodnotil Vladimír Rišlink, ředitel Regionálního muzea v Kolíně, pod které kouřimský skanzen spadá. 

Vysněné dětské postele

Dětský pokoj potřebuje pořádnou postel. Ale obyčejné postele jsou plné nesplněných dětských snů. Zkuste splnit nějaké ty sny i vysněnou postelí.

Škola vaření: co s patizonem, zeleninou ve tvaru létajícího talíře?

Region - Je to dýně a chutná trochu jako cuketa. Řeč je o patizonu, oblíbené letní zelenině zvláštního tvaru, která právě dozrává.  Pojďme si tedy představit několik receptů na její zpracování v kuchyni vyzkoušeli jste už třeba patizonový nákyp?

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení