FK Kolín U15 – Viktoria Žižkov 3:3

Během zápasu se dostali do tříbrankového vedení, jenomže po změně stran přišel kolaps a soupeř toho dokázal využít. Starší žáci Kolína nakonec s Viktorkou Žižkov uhráli remízu 3:3.

„Hra v prvním poločase byla velmi dobrá. I brankové vyjádření bylo uspokojivé. Při nástupu do druhé půle a poté, co zvýšil Píša na tři nula, zdálo se, že situace na hřišti je ovládnutá. Ale z nepochopitelných důvodů hráči přestali bojovat a úplně přestali hrát. Navíc jsme udělali hrubé chyby v obraně, navíc vyrobili penaltu a přenechali herní převahu soupeři. Ale i přesto bych chtěl vyzdvihnout výkon Vítka Vejra, který byl na velmi vysoké úrovni," uvedl trenér František Kureš.

Branky: Kopáček, Vejr, Píša. Poločas: 2:0.
Sestava: Nečas – Procházka, Vondráček, Souček, Jirsa – Šindelář (45. Rosendorf), Jirků (50. Šembera), Hranca, Kopáček – Stanok (46. Píša), Vejr.

FK Kolín U14 – Viktoria Žižkov 2:2

Dvakrát vedli, přesto jim to k vítězství nestačilo. Nakonec ale kolínští mladíci proti pražskému týmu získali bod. V celé soutěži je to celkem druhý. „Je to asi spravedlivá remíza. V první půli měli více ze hry hosté, ve druhé tomu bylo naopak," přiznal trenér Radek Pařez.

„Kluci odehráli poměrně slušné utkání, ale oproti minulému zápasu chybělo větší nasazení a bojovnost, přesto je mohu opět pochválit a přál bych si, aby takovéto výkony předváděli i v dalších utkáních. V tomto utkání bych chtěl vyzdvihnout výkon Nekolného ve středu hřiště, který vybojoval spoustu míčů a naběhal spoustu kilometrů. Dále Bukače, který přestože chyboval při první brance soupeře, odehrál jedno ze svých nejlepších utkání, což korunoval krásnou brankou 
z třiceti metrů přímo do šibenice," podotkl Pařez. „K utkání byli k dispozici všichni hráči současného kádru, což bylo poprvé za celou sezonu. Nyní je třeba po dvou remízách neusnout na vavřínech a pokračovat v nasazeném trendu dál."

„Utkání se hrálo za velkého chladu na umělce a zde bych se chtěl zmínit o jedné nepříjemnosti, že nejsme schopni ani zajistit v Kolíně pro hráče v takovémto počasí teplý čaj. Na předzápasové pohodě nedodá ani to, že se shání na poslední chvíli papír do tiskárny, aby se vytiskl zápis, a následně potom není ani barva do tiskárny, aby byly zavčas vytištěny zápisy kategorie U13, U12. Pevně věřím, že se jednalo o problémy související s rozjezdem jarní části soutěže a že vše v příštích kolech bude již v pořádku. Mládež 
v Kolíně si určitě zaslouží takové podmínky, jaké mají jejich vrstevníci v týmech, s kterými se střetávají v České lize žáků," dodal Pařez.

Branky: Rosendorf, Bukač. Poločas: 1:1. Sestava: Barták (36. Křížek) – Bukač, M. Novák, Exner, Drobný – Rosendorf (68. Sýkora), Nekolný, O. Novák. Havrda (54. Mužík) – Hobík, Matějka (63. Havlíček).