„Konečně se nám povedlo venku naplno bodoval. Dnes vyhrála bojovnost a kolektivní výkon. Porazili jsme zatím nejlepšího soupeře, s kterým jsme se utkali," přiznal velimský asistent Jiří Ceral.

Velim musela o tři body pořádně bojovat. „Do dvacáté minuty jsme byli jako na kolotoči. Soupeř nás zmáčkl a vytvářel si jednu šanci za druhou. Několikrát nás podržel opět vynikající brankář Svoboda. Díky němu soupeř proměnil jen jednu šanci, kdy po naší velké chybě šel domácí hráč sám na Svobodu a nedal mu šanci. Náš výkon zvedla pěkná a rychlá akce, kdy Hruška přešel přes tři hráče a poslal do brejku Ramšáka, který nadvakrát překonal domácího brankáře. Od této chvíle se hra vyrovnala a domácí už neměli šance. Rozhodující pro další vývoj bylo, že Svoboda těsně před přestávkou zneškodnil velkou šanci domácích," podotkl Jiří Ceral.

„Druhý poločas pokračoval ve velkém tempu a domácí hrozili hlavně po centrech ze strany, ale ty se nám dařilo odvracet, nebo je zneškodnil Svoboda. Rozhodující moment přišel deset minut před koncem, kdy akce začala u Zajíce a přes Kukala se dostal míč k volnému Hruškovi, který z vápna technicky nedal brankáři šanci. Pak jsme svojí velkou bojovností utkání ubránili. Můžu říct, že zápas rozhodl nejlepší hráč na hřišti Hruška," dodal Ceral.

Branky: 10. Ahmed – 21. Ramšák, 80. Hruška. Rozhodčí: Nehasil. Diváci: 150. Poločas: 1:1.
Velim: Svoboda – Kyncl, Martikán, Hrabal, Vlk – Srp (80. O. Kosina), Zajíc, Hruška, Jansta – Ramšák, Kukal (85. M. Kosina).